Αλλαγή σκηνικού στο Δήμο Βόλου: Ο Δουλόπουλος στον συνδυασμό Μιτζικού – Ζαρκάδα

Αλλάζουν καταπώς αποδεικνύεται οι συσχετισμοί λίγες ώρες πριν “κλειδώσουν” τα ψηφοδέλτια των υποψήφιων συνδυασμών για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Βόλου. Σε ό,τι αφορά μάλιστα τον κοινό πλέον και συνάμα ανεξάρτητο συνδυασμό, υπό τους Μιχάλης Μιτζικό και Ηλία Ζαρκάδα, με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον πρώτο εξ’ αυτών, ο οποίος μέχρι πριν λίγα 24ωρα θεωρούνταν outsider, οι εξελίξεις τον βγάζουν κάτι παραπάνω από ενισχυμένο.

Από την μία, η στήριξη στον συνδυασμό της ΔΗΜΤΕ Βόλου της Νέας Δημοκρατίας, μέσω ανακοίνωσης, παρά τον προηγούμενο εμπαιγμό της Συγγρού προς το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου, η οποία ενώ του έδωσε το χρίσμα, τελικώς το απέσυρε, από την άλλη ο μεθοδικός “πόλεμος” των τελευταίων ημερών, από συγκεκριμένα παραπολιτικά κέντρα, φαίνεται πως τελικά συσπειρώνουν, γύρω από το πρόσωπο του γνωστού δικηγόρου, ένα υγιές και ταυτόχρονα άξιο λόγου κομμάτι, της πολυκερματισμένης, είναι η αλήθεια σε επίπεδο Μαγνησίας, κυβερνώσας παράταξης.

Υπό αυτές τις σκέψεις ενδεχομένως καθώς και της γνώσης κάποιων επιπλέον προσχωρήσεων στον συνδυασμό και άλλων στελεχών της Ν.Δ., που ακόμα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αργά το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Βόλου, Αριστοτέλης Δουλόπουλος, δέχτηκε την πρόταση των κ.κ. Μιτζικού και Ζαρκάδα, προσχωρώντας εν τέλει στον συνδυασμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει