Ανακοίνωση – κάλεσμα των Δρόμων Συνεργασίας προς τους δημότες Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Αυτοδιοικητική Κίνηση «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» καλεί ανοιχτά τους δημότες να εμπλακούν στις διαδικασίες για την ανάδειξη του επικεφαλής, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014.

Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, γενική συνέλευση της Κίνησης από τις 10 πμ έως τις 2 το μεσημέρι, και τις ώρες αυτές, θα έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν ως μέλη, όσοι παρευρεθούν και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την επιλογή του επικεφαλής, ο οποίος θα είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος.

Στην εκλογική διαδικασία, θα συμμετέχουν επίσης, και όσοι είχαν καταγραφεί στις προηγούμενες γενικές συνελεύσεις της Κίνησης.

Ο κατάλογος θα κλείσει με την έναρξη της ψηφοφορίας που θα ξεκινήσει μετά το τέλος της συνέλευσης και θα διαρκέσει ως τις 9 μμ.

Αν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν αναδείξει υποψήφιο με το 50+1 των ψήφων, η επιλογή μεταξύ των δύο πλειοψηφισάντων θα γίνει με επαναληπτικές εκλογές την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ, στον ίδιο χώρο και από το ίδιο εκλεκτορικό σώμα.

Η Αυτοδιοικητική Κίνηση «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» καλεί επίσης τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά και διαρκώς, στον σχεδιασμό μιας ριζικά διαφορετικής τοπικής πολιτικής, ώστε να ανατραπεί η βάρβαρη μνημονιακή πολιτική που οδηγεί σε μαρασμό τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει