Ανακοίνωση και κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Μαγνησίας στην απεργία της εργατικής Πρωτομαγιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ καλεί όλους τους πολίτες της Μαγνησίας στην απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς και στην συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 9.30 πμ, ενάντια στις πολιτικές λιτότητας των μνημονίων που φτωχοποιούν την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και οδηγούν τον Ελληνικό Λαό σε ανθρωπιστική κρίση. Που μας στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, που υποβαθμίζουν την υγεία και την παιδεία, που αφαιρούν τα εργασιακά μας δικαιώματα, που οδηγούν καθημερινά συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ενάντια στο ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου και των υποδομών, στη διάλυση του Δημόσιου τομέα και των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων.
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ για τους χιλιάδες ανέργους και ανασφάλιστους. Για τους νέους που φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό. Για τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Για όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα επιβίωσης.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για να ανατρέψουμε τα μνημόνια και την Τροϊκανή κυβέρνηση της υποτέλειας.

Για να ανοίξουμε μαζί με το Λαό το δρόμο σε μια Ελλάδα χωρίς τρόικες και μνημόνια. Σε μια Ελλάδα με Δημοκρατία, Ανεξαρτησία, Αξιοπρέπεια, Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ ΣΤΙΣ 9.30 πμ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει