Ανακοίνωση της Επιτροπής Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Ανακοίνωση της Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στηρίζει την συγκέντρωση συμπαράστασης στον νευροχειρούργο Νίκο Χαυτούρα, που διοργανώνουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου αύριο Τρίτη στις 7 το απόγευμα στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου, και καλεί τους πολίτες του Βόλου να συμμετέχουν σε αυτή, για να απαιτήσουν την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης του για την ηθική του αποκατάσταση και την απόδοση δικαιοσύνης με νόμιμο τρόπο.

Ο Νίκος Χαυτούρας ο οποίος έχει αθωωθεί από το υπηρεσιακό συμβούλιο, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του λαού της Μαγνησίας, τόσο για την προσφορά του ως γιατρός, αλλά και ως αγωνιστής για την υπεράσπιση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Ζητάμε να πάψει η ομηρία και η διαπόμπευση των αθώων και να καταργηθεί ο ν. 4093/12, περί αυτοδίκαιων αργιών, ο οποίος καταστρατηγεί το τεκμήριο της αθωότητας και κρατά σε ομηρία κάποιους αδίκως εμπλεκόμενους εργαζόμενους.

Να βρεθούμε όλοι στον αγώνα για ένα σύστημα υγείας δωρεάν για όποιον έχει ανάγκη, και να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο να μην περάσουν τα μέτρα του υπουργείου που θα δημιουργήσουν μια αληθινή κόλαση για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ιατρικής και νοσοκομειακής φροντίδας.

Η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει