Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ευχαριστούμε την Υφυπουργό Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ κα Εύη Χριστοφιλοπούλου για την παρουσία της ως κεντρικής ομιλήτριας στην προχθεσινή εκδήλωση της ΝΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μαγνησίας, καθώς και τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος για τη συμμετοχή τους.

Οι τοποθετήσεις, τα σχόλια, οι παρατηρήσεις και οι εισηγήσεις τους στην πολιτική συζήτηση που ακολούθησε βοηθούν το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει στην ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Παράλληλα ενισχύουν την προσπάθεια μας για την αυτο-οργάνωση στο Νομό Μαγνησίας.

Απευθύνουμε, λοιπόν σε όλους(μέλη-φίλους) ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφτείτε τα γραφεία μας στην οδό Αντωνοπούλου 66 (τηλ 2421305573),που λειτουργούν από 11:00 μέχρι 13:30( πρωί) και από 18:30 μέχρι 21:00(απόγευμα) κάθε μέρα εκτός Σαβ/Κυριακή, ώστε να αναδειχθούν οι προτάσεις σας με μορφή θεσμικής παρέμβασης προς τη Χαριλάου Τρικούπη. Ζητούμε επίσης τη συνδρομή σας για στελέχωση των Τομέων Έργου και την εκδήλωση επιθυμίας για εθελοντική συμμετοχή στις συντονιστικές επιτροπές του ΠΑΣΟΚ, που θα συσταθούν στις πόλεις των Δήμων του Νομού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει