Ανακοίνωση του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί τα μέλη του που συμμετείχαν και στήριξαν την Ετήσια Συνεστίαση με την κοπή πίτας, την περασμένη Κυριακή, στο ΚΑΠΗ Ν. Ιωνίας.

Η ένθερμη ανταπόκριση των συναδέλφων στο κάλεσμα του Συνδικάτου, συνοδεύτηκε και από την επισήμανση όλων για «την συνέχιση του αγώνα», δηλαδή της αναγκαιότητας όλοι οι εργαζόμενοι, χωρίς εξαίρεση (πενταμηνίτες, συμβασιούχοι και μόνιμοι) να συσπειρωθούν γύρω από το ταξικό συνδικάτο, υψώνοντας τείχη αντίστασης και ανατροπής της βάρβαρης και αντιλαϊκής πολιτικής της Ε.Ε , των μονοπωλίων, των κυβερνήσεων όλων των αποχρώσεων, αλλά και των Δημοτικών Αρχών που «συνδράμουν» με τη «βοήθεια» εργοδοτικών – κυβερνητικών, συνδικαλιστικών δυνάμεων, στον αντιλαϊκό κατήφορο.

«Η οργανωμένη αντεπίθεση, μέσα από τις γραμμές του ρωμαλέου ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, με συσπείρωση όλων των εργαζομένων είναι η μόνη απάντηση απέναντι στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, των τελευταίων χρόνων μέχρι την τελική ανατροπή τους» τόνισε η πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Π. Αγραφιώτη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, τους καταστηματάρχες του Βόλου και της Ν. Ιώνιας που συμπαραστάθηκαν και στήριξαν με τις προσφορές τους την λαχειοφόρο στη διάρκεια της συνεστίασης, ενισχύοντας οικονομικά και μ’ αυτόν τον τρόπο, την δραστηριότητα του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει