Αντίθετος με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ ο Αχιλλέας Μπέος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Υποψήφιου Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την κατηγορηματική του αντίθεση σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΜΒ εξέφρασε προχθές, Δευτέρα, κατά την επίσκεψη του στη Δημοτική Επιχείρηση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, πραγματοποιώντας ακόμη μια ενημερωτική επίσκεψη.

Ο κ. Μπέος στις συναντήσεις τόσο με διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης, όσο και τους εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων, υπογράμμισε ότι ούτε ως σκέψη μπορεί να περνά από το μυαλό οποιουδήποτε η ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση ενός από τα σημαντικότερα φυσικά αγαθά για τον άνθρωπο, του νερού.

unnamed.jpg

Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του για τις προθέσεις της σημερινή διοίκησης, που με ενέργειες όπως η ανάθεση λειτουργίας της μηχανοργάνωσης σε ιδιώτη, ακόμη κι η περιβόητη πρόθεση ενοικίασης οχημάτων χωρίς ιδιοκτησία, δείχνει πως κινείται προς την κατεύθυνση απεμπόλησης του δημοτικού – κοινωφελούς χαρακτήρα της ΔΕΥΑΜΒ.

Ο κ. Μπέος τόνισε ότι το θέμα της παροχής καλής ποιότητας νερού, σε συνδυασμό με τιμολόγια που θα ανταποκρίνονται στις δύσκολες κοινωνικές ανάγκες, είναι από τα θέματα που βρίσκονται στην άμεση προτεραιότητά του και θα αντιμετωπιστεί με τη σημασία που του αρμόζει.

unnamed2.jpg

Ήδη εκπονείται ένας πλήρης σχεδιασμός, με βάση υπάρχουσες μελέτες, εμπλουτισμένος όμως με στοιχεία και προτάσεις που συγκεντρώνουν κι επεξεργάζονται τα μέλη της ειδικής ομάδας εργασίας του συνδυασμού και σύντονα θα τεθεί στο δημόσιο διάλογο, με ειλικρίνεια, διαφάνεια, χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα, όπως είναι η λογική που διέπει το σύνολο των ενεργειών του κ. Αχιλλέα Μπέου και των συνεργατών του.

unnamed3.jpg

unnamed5.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει