Απάντηση Μπέου στον Γιώργο Καρεκλίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την δήλωση του αιρετού Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, σε απάντηση των ισχυρισμών Καρεκλίδη, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε μια συνέντευξη παρωδία, σε οικογενειακό κλίμα και με τη συμμετοχή των γνωστών απόβλητων της δημοσιογραφίας του Βόλου, ο αποτυχημένος εκδότης και γνωστό δημοσιογραφικό σκουπίδι, Γιώργος Καρεκλίδης, προσπάθησε για πολλοστή φορά να αποπροσανατολίσει και να διαστρεβλώσει την αλήθεια, πετυχαίνοντας ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή να αποδείξει, ομολογώντας και πάλι, ότι ερχόταν σε συναλλαγές με πολιτικά πρόσωπα και εργολάβους δημοσίων έργων, που του έδιναν επιταγές!!! Και ‘μείς, εξ αρχής, αυτή την παράμετρο είχαμε επισημάνει, δηλαδή την ηθική διάσταση, αν την είχε ακουστά.

Για όλα τα άλλα, τα δήθεν ηρωικά και δακρύβρεχτα, που επανέλαβε προκαλώντας αηδία, όπως σωστά επισήμανε -και ήταν η μόνη αλήθεια-, θα κριθούν αν είναι ακριβή ή όχι ενώπιον της Δικαιοσύνης. Και όχι μόνο αυτά, αλλά και όλα τα άλλα που στην πορεία προέκυψαν. Μέχρι τότε μπορεί να απειλεί τους πραγματικούς δημοσιογράφους, που αξιοπρεπέστατα του γύρισαν την πλάτη, αξιολογώντας την περίπτωσή του όπως ακριβώς είναι: φαιδρή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει