Απάντηση Ξηρακιά μέσω Twitter και ανταπάντηση Παπαδρόσου στον Αντιδήμαρχο

Με άλλη μια κόντρα μεταξύ των παρατάξεων της νυν Δημοτικής Αρχής, υπό τον Παναγιώτη Σκοτινιώτη και της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Πολιτών, υπό τον Απόστολο Παπατόλια, ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Βόλου.

Μετά την απάντηση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Βασίλη Παπαδρόσου σε άρθρο του Αντιδημάρχου Ηλία Ξηράκια υπό τον τίτλο «Απόστολε, ως εδώ και μη παρέκει», ο κ. Ξηρακιάς επανήλθε αυτή τη φορά μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον κ. Παπαδρόσο αργόμισθο Σύμβουλο του χωρίς αρμοδιότητες Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημήτρη Αλεξόπουλου.

Untitled-1.jpg

Ο Βασίλης Παπαδρόσος, με την σειρά του, επίστρεφοντας στον Ηλία Ξηρακιά τα περί αργομισθίας, εξέδωσε ανακοίνωση – ανταπάντηση, η οποία, όπως έφτασε στο e-Volos.gr, έχει ως εξής:

Ανταπάντηση στον κ. Ξηρακιά

Απύθμενη η άγνοια, του επί χρόνια Αντινομάρχη και Αντιδημάρχου, σε θέματα δημόσιας διοίκησης και ανάθεσης αρμοδιοτήτων!!!

Είμαι Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δ. Αλεξόπουλου και ακολουθώ κατά το νόμο τη θητεία του. Οι αρμοδιότητές του είναι αυτές που προβλέπονται από τον «Καλλικράτη». Άρα έχει αρμοδιότητες. Ανακλήθηκαν όσες παραχωρήθηκαν.

Σε ότι με αφορά, βρίσκομαι καθημερινώς στην υπηρεσία μου εκτελώντας τις εντολές του προϊσταμένου μου. Τα περί αργομισθίας σας τα επιστρέφω.

Τέλος, θα κληθούμε να μας «μετρήσει» ο λαός του Βόλου το Μάιο στις εκλογές. Και τότε θα θυμηθούμε το ευαγγελικό ότι «πολλοί γαρ εισί κλητοί, ολίγοι δε εκλεκτοί»!

Τελεία και παύλα._

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Παπαδρόσου σε Ξηρακιά: Ο «άξιος μισθός» και το «πολιτικό κεφάλαιο»

Ηλ. Ξηρακιάς προς Απ. Παπατόλια: «Απόστολε, ως εδώ και μη παρέκει»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει