Απάντηση στον Απ. Νάνο για τα εργασιακά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Εμμένει για μια ακόμη φορά στην παραπληροφόρηση ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Απ. Νάνος και εκτίθεται επιχειρώντας να διαστρεβλώσει ξεκάθαρες θέσεις της παράταξής μας για τις σχέσεις απασχόλησης του προσωπικού στο Δήμο Βόλου και τις επιχειρήσεις του.

Στη διακήρυξη αρχών όσο και στο πρόγραμμά μας από το 2010, διατυπώνονται με σαφήνεια οι θέσεις της παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» για τις εργασιακές σχέσεις, όπως φαίνεται και στο απόσπασμα που ακολουθεί από τις δημοσιοποιημένες αρχές τις οποίες και υποστηρίζουμε συνεχώς και αταλάντευτα: «Όλες οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, με απόλυτη διαφάνεια και έλεγχο διαπαραταξιακής επιτροπής. Κανένα περιθώριο για κάθε είδους ρουσφέτια και βολέματα.»

Εξηγούμε στον κ. Νάνο δηλαδή τα προφανή.

Πάγια πολιτική μας, στον τομέα της απασχόλησης, είναι μόνιμες θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ που θα καλύπτουν πάγιες ανάγκες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Ας αναζητήσει στο παρελθόν, σε παρατάξεις που υποστηρίζονταν από το ΚΚΕ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμος Βόλου και Δήμος Ν. Ιωνίας για παράδειγμα), τη θέση των επικεφαλής σε ελαστικές μορφές απασχόλησης (Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης κ.α.) και ας αποφασίσει τελικά, πότε και ποιος εξέφραζε την ενιαία θέση (αν υπήρχε) του ΚΚΕ σε θέματα απασχόλησης.

Τελικά, ας μην ψάχνει αντιπάλους στο χώρο της Αριστεράς όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι απέναντί μας, συγκροτείται μέτωπο μνημονιακών παρατάξεων που υποστηρίζουν ένθερμα τον «Καλλικράτη» και τις καταστροφικές πολιτικές που οδήγησαν το λαό σε ανθρωπιστική κρίση και εξαθλίωση, την πατρίδα και το Βόλο σε μαρασμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει