ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέο “καραβάνι” προσφυγόπουλων στην Παιδόπολη Αγριάς

Για να το δεχτεί μάλιστα ο Δήμος Βόλου αδιαμαρτύρητα, του παραχωρούν 2 κτίρια της Παιδόπολης κι αυτά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

Επιστολή, σωστός εμπαιγμός, εστάλη νωρίτερα στο γραφείο του Δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη, με αποστολέα τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Πέτρο Τομάρα.

Μέσω αυτής της επιστολής, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανακοινώνει στον Δήμαρχο Βόλου την απόφασή του, σε δύο κτίρια της Παιδόπολης Αγριάς να φιλοξενηθούν προσφυγόπουλα, πλέον των 27 Αφγανών ανηλίκων που ήδη φιλοξενούνται σε ένα από τα κτίριά της, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων.

Για να δεχτεί μάλιστα ο Δήμος Βόλου αδιαμαρτύρητα την απόφασή του και για να μην ξεσηκωθούν αντιδράσεις, ο Διοικητής έβαλε ως θέμα της επιστολής την παραχώρηση 2 κτιρίων της Παιδόπολης Αγριάς στον Δήμο Βόλου κι αυτά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. Ξεκάθαρος δηλαδή ο εμπαιγμός.

ΔΕΙΤΕ και μόνοι σας το έγγραφο της επιστολής. Ακολουθεί σχολιασμός του e-Volos.gr:

Untitled-1.jpg

Untitled-2.jpg

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ e-Volos.gr:

Αλήθεια κύριε Δήμαρχε, νωρίτερα, όταν πήρατε στα χέρια σας την εν λόγω επιστολή, παρατηρήσατε κάτι; Η επιστολή μπορεί να φέρει πρωτόκολλο σημερινό, αλλά έχει συνταχθεί στις 14 Ιουλίου, όπως εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι αναγράφεται επάνω δεξία. Δηλαδή, πρόκειται για απόφαση περίπου ενός ολόκληρου μηνός.

Κύριε Δήμαρχε, κ. Πάνο Σκοτινιώτη, είμαστε απολύτως βέβαιοι, ότι η αντίδρασή σας σε αυτόν τον ξεκάθαρο εμπαιγμό θα είναι άμεση.

Κυρία Ζέττα Μακρή και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης στον Δήμο Βόλου, έχετε ενημερωθεί επί του θέματος; Ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγριάς και νυν δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου, Μπάμπης Ζάχος, τί άποψη έχει για όλα αυτά;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει