Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο Βελεστίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο inbox του e-mail μας:

Εργασίες αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας στο Βελεστίνο ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου και την αναβάθμιση της διέλευσης των οχημάτων και των δικύκλων.

Οι παρεμβάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ υπάρχει προγραμματισμός για αντίστοιχες ενέργειες και στα άλλα δημοτικά διαμερίσματα.

Η εσωτερική οδοποιία παρουσιάζει πολλές φθορές, όπως λακκούβες και διαβρώσεις, οι περισσότερες από τις οποίες οφείλονται σε κακοτεχνίες του έργου της αποχέτευσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανάγκη για συνεχείς παρεμβάσεις.

Όπως τόνισε η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου «προχωρούμε στην επούλωση του εσωτερικού οδικού δικτύου μέσα από την επίστρωση και τοποθέτηση νέων υλικών.

Το θετικό είναι πως αυτές οι παρεμβάσεις έγιναν από το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, χωρίς να χρειαστεί να προκηρύξουμε κάποια εργολαβία που θα είχε επιπλέον οικονομικό κόστος. Για τη Δημοτική Αρχή η βελτίωση του οδικού δικτύου εντός των δημοτικών διαμερισμάτων είναι ένας συνεχής αγώνας για την αναβάθμιση της καθημερινότητας».

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι διεργασίες και οι επαφές για τη συνεργασία του Δήμου Ρήγα Φεραίου με το Κοινωνικό Φαρμακείο που λειτουργεί από τη Μητρόπολη και τον τοπικό Φαρμακευτικό Σύλλογο. Οι οριστικές ανακοινώσεις για το πρόγραμμα χορήγησης των φαρμάκων, αναμένονται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει