Αποκριάτικο γλέντι στη Νέα Αγχίαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η “Τρελοπαρέα” της Νέας Αγχιάλου ξεφάντωσε και πάλι φέτος στο καθιερωμένο πια αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια.

Μέσα στο κλίμα του καρναβαλιού, στο απόλυτο κέφι και την διασκέδαση πραγματοποιήθηκε και φέτος, στο κέντρο “ΔΑΙΔΑΛΟΣ” το ετήσιο ραντεβού της “Τρελοπαρέας” με τους φίλους και επισκέπτες της περιοχής.

Τα σατυρικά σκετσάκια, οι ευφάνταστες στολές, οι λάτιν χοροί και τα τραγούδια, απέσπασαν και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις, εισπράττοντας τα δυνατά χειροκροτήματα των θεατών.

Η “τρελοπαρέα” αποτελείται από μια ομάδα ατόμων, παλιών και νέων μελών, η οποία οργανώνει κάθε χρόνο εδώ και 25 χρόνια, αυτό το αποκριάτικο ξεφάντωμα, συνήθως παραμονή της αποκριάς, σκορπώντας τρελό κέφι και διασκέδαση στους παραβρισκόμενους.

Φέτος το ρεπερτόριο αποτελούνταν από “Τα κορίτσια δυναμίτης”, τον “Κουταλιανό”, την “Γκόλφω”, τους “Υπερφυσικούς μπέμπηδες”, τον “Pretty Κra”, τις “Δημόσιες Τουαλέτες”, την “Έφη Σαρρή”, τα “Πολιτικά Όσκαρ” και άλλα πολλά που για άλλη μια φορά πέτυχαν τον σκοπό τους: να μεταδώσουν άφθονο γέλιο!

Η βράδια συνεχίστηκε μέσα σε κλίμα ευφορίας, με γλέντι και χορό, υπό την καθοδήγηση DJ, ο οποίος ανέβασε τους ρυθμούς στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την υπόσχεση των παραβρισκόμενων να τιμάνε κάθε χρόνο το γλέντι της “Τρελοπαρέας”.

Πέρα από το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το κέντρο, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο Αντιδήμαρχος Νέας Αγχιάλου κ. Παντελής Πελεκάνος, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. κ. Λεωνίδας Μαυρογιάννης καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει