Αποτελέσματα αγώνων του ΑΣ Αργώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε χθες το απόγευμα στη Λαμία η ανδρική ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ απο τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ και αποκλείστηκε απο τη συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα των κυανέρυθρων βρέθηκε μακρυά απο το καλό της εαυτό, γεγονός στο οποίο συνέβαλε αρκετά ότι ήταν η τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, καθώς και η απουσία του τραυματία κεντρικού Αντώνη Τερνιώτη, δεν κατόρθωσε να βρεί ρυθμό στο παιχνίδι της και με πολλά λάθη έχασε φυσιολογικά. Η ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ θα συνεχίσει τη φετινή της πορεία με τον επόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος απο την καλή πορεία στο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε ευνοϊκά γι αυτήν, αφού νίκησε τη συγκεκριμένης ομάδα την προηγούμενη Κυριακή στον αγώνα πρωταθλήματος.

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΟΛΕΪ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΓΩ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει η ομάδα γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου (19.00) στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΛΟΥ . Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄εθνικής γυναικών , θα αντιμετωπίσει τη δυνατή ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Β΄εθνικής γυναικών (Σάββατο 13 Δεκεμβρίου):

ΑΣ ΑΡΓΩ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ 19.00)

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ 16.00)

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ (κλειστό ΝΙΚΑΙΑΣ 20.00)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 20.00)

Επίσης την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου η ομάδα των ανδρών υποδέχεται τον ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ, για την 3η αγωνιστική της Β΄ έθνικής κατηγορίας ανδρών. Η ομάδα των κυανέρυθρων θέλει να πάρει μια καθαρή νίκη , ώστε να παραμείνει στο στόχο της καλής της πορείας στο πρωτάθλημα .

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Β΄εθνικής ανδρών (Κυριακή 14 Δεκεμβρίου):

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ-ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ 14.30)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ Λαμίας 17.00)

ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ – ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΛΕΙΣΤΟ Διστόμου 15.00)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΡΕΠΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Η ομάδα των κορασίδων της ΑΡΓΟΥΣ μεταβαίνει την Κυριακή στη Λάρισα όπου στις 19.00 , θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ Β΄, για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει