Αποτελέσματα εσωτερικού σκακιστικού τουρνουά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/2/2013, το εσωτερικό τουρνουά υποδομών της σκακιστικής ένωσης Βόλου, με αγώνες ράπιντ των 10 λεπτών για κάθε αθλητή. Η συμμετοχή των σκακιστικών τμημάτων και των τριών προπονητών (Μ. Αγγελή, Χρ. Γίτση και Β. Κορώνα) υπήρξε σχεδόν καθολική.

Οι αγώνες έγιναν στις φιλόξενες αιθουσες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, με διαιτητή κληρώσεων τον Κ. Παπαδούλη, παρουσία των προπονητών των τμημάτων, μελών του Δ.Σ. του συλλόγου, όπως της προέδρου Δεσποινας Μουζαλά, του γραμματέα Ι. Σκοτεινιωτη, του ταμία Γ. Καβούρη αλλά και των παλαιών μελών-σκακιστών, Δ. Πετρούλια και Π. Ανδριώτη που όλοι τους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Η συμμετοχή των σκακιστών έφθασε τους 43 με ηλικίες από νήπια έως και φοιτητές που φοιτούν σε τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι αγώνες ήταν 6 γύρων και συγκροτήθηκαν δυο γκρουπ, το Α με έμπειρους σκακιστές και το Β με πρωτόπειρους σκακιστές με το συναγωνισμό να είναι αρκετά έντονος. Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων έντονη ήταν και η παρουσία των γονέων των μικρών σκακιστών οι οποίοι ενημερώθηκαν για την αγωνιστική δραστηριότητα του 2012 και τον αγωνιστικό προγραμματισμό της νέας χρονιάς από την πρόεδρο και το γραμματέα του συλλόγου, λίγο πριν την κοπή της πίτας και τις βραβεύσεις των πρώτων νικητών.

Από το γκρουπ Α΄, πρώτευσαν οι: Παπαδούλης Γ. με 5 β. (χρυσό μετάλλιο), Κόφφας Γ. με 4,5 β. (αργυρό μετάλλιο) και Κόταρης Ε. με 4,5 β. (χάλκινο μετάλλιο). Με χρυσό μετάλλιο βραβεύθηκε και η Κάβουρα Παρασκευή (3 β.).
Από το γκρουπ Β΄, πρώτευσαν οι: Κούνας Γ. με 6 β. (χρυσό μετάλλιο), Σιούτης Γ. με 5 β. (αργυρό μετάλλιο) και Τσαρσιταλίδης Κ. με 5 β. (χάλκινο μετάλλιο) ενώ στα κορίτσια πρώτευσαν οι: Χατζίρη Κατερίνα με 3,5 β. (χρυσό μετάλλιο), Κυριαζή Δήμητρα με 3 β. (αργυρό μετάλλιο) και Κυριαζή Γεωργία με 3 β. (χάλκινο μετάλλιο).

Τα πλήρη αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου: http://sites.google.com/site/sevolou

Μπορεί επίσης να σας αρέσει