Αποτελέσματα του 75ου Πανελληνίου μαθηματικού διαγωνισμού ” Ο Ευκλείδης”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ανακοινώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) οι επιτυχόντες στον 75ο Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Διαγωνισμό “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”, που είχε διεξαχθεί στις 17 Ιανουαρίου 2015.

Από τη Μαγνησία διακρίθηκαν τρεις μαθητές, οι οποίοι μαζί με τους διακριθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, την 32η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», που θα γίνει στην Αθήνα, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α (μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη) στις 09.00 – 12.00 π.μ.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές και τους εύχεται Καλή Επιτυχία στον επόμενο Διαγωνισμό.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι :

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

1 ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ
2 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΣ. ΓΥΜ/ΣΙΟ ΒΟΛΟΥ
3 ΛΙΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 8ο ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

Το Παράρτημα Μαγνησίας της Μαθηματικής Εταιρείας θα τιμήσει τους μαθητές που διακρίθηκαν στους Διαγωνισμούς Πανελλήνιους και Τοπικούς «Ο Θαλής» και «Ο Ευκλείδης», όπως έχει καθιερωθεί, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει γι αυτό το σκοπό την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Βόλου και ώρα 11 30 π.μ.

Οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου που διακρίθηκαν στον τοπικό διαγωνισμό ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ στο διαγωνισμό « Ο Αρχιμήδης » που διεξάγεται στην Αθήνα.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχει πλήρης ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση :webmail.eme-mag.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει