Από αυτή την Τετάρτη στις 9.00: Ο Γιώργος Κουμιώτης επιστρέφει στα ερτζιανά

Εν αναμονή του νέου – δυνατού 24ωρου ΖΩΝΤΑΝΟΥ (!!!) προγράμματος του Flash 96,0 F.M., μέρος του οποίου θα αναμεταδίδεται στην Μαγνησία από το 1o σε ακροαματικότητα Radio Marconi 96,1 F.M.

“Όλα στη φόρα” και Γιώργος Κουμιώτης ξανά στα ερτζιανά, από το πρωινό της Τετάρτης, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 9.00 στο Radio Marconi 96,1 F.M. Η δημοφιλέστερη εκπομπή του μαγνησιώτικου ραδιοφώνου, μετά από μια θερινή παύση λίγων ήμερων, επιστρέφει! Συντονιστείτε…

Εν τω μεταξύ, όπως διαβάζουμε στο καλά ενημερωμένο e-Tetradio.gr, το ιστορικό ειδησεογραφικό ραδιόφωνο, μέρος του προγράμματος του οποίου στην Μαγνησία θα αναμεταδίδεται από το 1ο σε ακροαματικότητα Radio Marconi 96,1 F.M., με ανάρτησή του στο facebook προαναγγέλλει τα καλύτερα…, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο Flash 96 επιστρέφει το Σεπτέμβριο με ολοκληρωμένο πρόγραμμα. 24 ώρες το 24ωρο». Για πρώτη φορά, μετά από τουλάχιστον 4 χρόνια, πριν δηλαδή ξεσπάσει η κρίση επί εποχής Πέτρου Κυριακίδη.

Την περασμένη σεζόν και την πρώτη της επαναλειτουργίας του, ο Flash 96,0 F.M. κυμάνθηκε σε γενικές γραμμές πέριξ της μονάδας στις ακροαματικότητες. Έχοντας ενημερωτικό πρόγραμμα για μισή μέρα, πρωί, μεσημέρι και απόγευμα, ενώ τα βράδια γινόταν αμιγώς μουσικό ραδιόφωνο με jazz και oldies.

Υπό το γενικό πρόσταγμα του Πάνου Κολιοπάνου, ο οποίος γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το ραδιόφωνο και δεδομένης της μεγάλης ραδιοφωνικής συνεργασίας μεταξύ του Flash 96,0 F.M. και του toRadiofono.gr (οι τελευταίοι, που ξεπήδησαν από τις στάχτες του καλού παλιού Μελωδία, για 8 ώρες τις καθημερινές και 12 τα Σαββατοκύριακα θα εκπέμπουν και από τους 96 F.M.), από Σεπτέμβριο αναμένονται τα καλύτερα.

Σε ότι αφορά την Μαγνησία, μέρος του προγράμματος θα μεταδίδεται από την συχνότητα του παραδοσιακά πρώτου σε ακροαματικότητα Radio Marconi 96,1 F.M., μιας και ο δικός μας Αντώνης Κουμιώτης και φέτος, όπως και πέρυσι, θα ακούγεται μέσα από την εν λόγω συχνότητα, σε μία εκπομπή που αργά, αλλά σταθερά, καθιερώνεται στα αθηναϊκά ερτζιανά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη πρωτίστως των ακροατών.

Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι το νέο πρόγραμμα του Radio Marconi 96,1 F.M., όπως αυτό θα διαμορφωθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, λίγες εβδομάδες δηλαδή αφότου ο Γιώργος Κουμιώτης επιστρέψει και πάλι στα ερτζιανά, μετά από την ολιγοήμερη θερινή παύση και πιο συγκεκριμένα το πρωινό της 17ης Αυγούστου.

Τα «ωραία» λοιπόν, από Σεπτέμβρη…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει