Αυτοί είναι οι 13 Ισραηλινοί όμηροι που απελευθερώθηκαν από την αιχμαλωσία στη Γάζα

[ad_1]

Τα ονόματα και τις φωτογραφίες των 13 Ισραηλινών ομήρων που  απελευθερώθηκαν από την αιχμαλωσία στη Γάζα απόψε και πηγαίνουν στο Ισραήλ με τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού μέσω Αιγύπτου, δημοοσίευσε η ιστοσελίδα Times of Israel.

Πρόκειται για τους Shoshan Haran, 67 ετών, την κόρη της Adi Shoham, 38 ετών και τα παιδιά της Adi, Yahel, 3 ετών, και Naveh, 8 ετών. Ακόμη την Shiri Weiss, 53 ετών και την κόρη της, Noga Weiss, 18 ετών, την Maya Regev, 21 ετών, την Hila Rotem, 12 ετών, την Emily Hand, 9 ετών, την Noam Or, 17 ετών και την Alma Or, 13 ετών, την Noam Avigdori, 12 ετών, και την μητέρα της Sharon Avigdori, 52 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα της 12χρονης Hila Rotem, η Raya Rotem, 54 ετών, παραμένει ακόμη όμηρος στη Γάζα.

Η μητέρα και η κόρη, Ράγια και Χίλα Ροτέμ, οι οποίες αιχμαλωτίστηκαν από τους τρομοκράτες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 από το σπίτι τους στο Κιμπούτζ Μπεέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο από την μεταφορά των Ισραηλινών ομήρων, με την συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού.

Η Emily Hand, 9 ετών, και η Hila Rotem, 12 ετών, ξανασμίγουν με τα μέλη της οικογένειάς τους αφού πέρασαν στο Ισραήλ σε μία από τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν μετά την απελευθέρωσή τους.

Η Emily Hand (δεύτερη από δεξιά) της οποίας η μητέρα πέθανε όταν ήταν μικρή, επανενώνεται με τον πατέρα της, Tom Hand (δεξιά) ενώ η Hila Rotem (δεύτερη από αριστερά), της οποίας η μητέρα εξακολουθεί να κρατείται όμηρος στη Γάζα, επανενώνεται με τα μέλη της οικογένειας της, (ο θείος της αριστερά)  τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2023.

Στο μεταξύ το Ιατρικό Κέντρο Sheba στο Ράματ Γκαν ανέφερε ότι θα υποδεχθεί 12 από τους Ισραηλινούς ομήρους που μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι από τη Γάζα.

Επίσης η  Maya Regev, 21 ετών, μεταφέρεται στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο Soroka στην Beersheba, καθώς χρειάζεται επείγουσα ιατρική περίθαλψη, αν και πηγές αναφέρουν ότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο. Η Regev απήχθη από το μουσικό φεστιβάλ Supernova στο Re’im με τον αδερφό της, Itai, 18 ετών, ο οποίος παραμένει αιχμάλωτος.

Οι οικογένειες των ομήρων θα τους συναντήσουν στα νοσοκομεία σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Πηγή: Times of Israel



[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει