ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το πρόγραμμα αποκομιδής "Πόρτα – Πόρτα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ακόμη μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των δημοτών αναφορικά με την εφαρμογή του προγράμματος αποκομιδής πόρτα – πόρτα που υλοποιεί ο Δήμος Βόλου έκανε σήμερα η δημοτική αρχή με την διανομή και ενημέρωση από τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους, τον ασκούντα καθήκοντα δημάρχου Βόλου κ. Αθανάσιο Θεοδώρου και τον αιρετό Δημάρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο, φυλλαδίων με το αναλυτικό πρόγραμμα των δρομολογίων των απορριμματοφόρων σε καταστήματα και πολυκατοικίες.

Πιο συγκεκριμένα μετά την διαμόρφωση του προγράμματος από την Υπηρεσία Καθαριότητας ώστε να είναι πιο ευέλικτο για τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους του κέντρου η δημοτική αρχή προχώρησε σήμερα σε διανομή νέων φυλλαδίων με το αναλυτικό πρόγραμμα.

Η δημοτική αρχή προτρέπει τους δημότες αν για οιοδήποτε λόγο δεν προλαβαίνουν να αφήσουν τα σκουπίδια τους στα συγκεκριμένα δρομολόγια των απορριμματοφόρων τότε να τα απορρίπτουν στους κάδους που βρίσκονται σε όλες τις κάθετες οδούς, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε έναν καλύτερο Βόλο!

Μάλιστα στο μήνυμα της δημοτικής αρχής προς τους δημότες αναφέρεται πως: “στην προσπάθεια μας για ένα καλύτερο αύριο σε μια πόλη ελκυστική και όμορφη όπως είναι ο Βόλος θέλουμε να σας θυμίσουμε το ειδικό πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων στους κεντρικούς δρόμους Δημητριάδος και Ιάσονος. Δυστυχώς αρκετοί από εμάς δεν συμμορφωνόμαστε στο ειδικό ωράριο αποκομιδής μολονότι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας πραγματοποιούν οκτώ δρομολόγια την ημέρ5α, γεγονός που δίνει επιλογή στην κάθε μια και τον καθένα να βρουν την ώρα που τους εξυπηρετεί για να βγάλουν τα σκουπίδια από το σπίτι χωρίς παράλληλα να ρυπαίνουν. Έτσι ενώ το σύνολο των δράσεων που έχουν γίνει στο κέντρο του Βόλου και έχουν βελτιώσει δραστικά την όψη της πόλης αποδίδουν, όπως όλοι παραδέχονται, η παράμετρος καθαριότητα απειλεί να μας επαναφέρει στην μίζερη πραγματικότητα των ρυπαρών και δύσοσμων κάδων. Για αυτό ζητούμε την συνεργασία σας, την συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια για τον Βόλο που αγαπάμε, για τον Βόλο που ονειρευόμαστε. Μην βγάζετε τα σκουπίδια ανεξέλεγκτα, τηρήστε το ειδικό ωράριο που σήμερα σας κοινοποιούμε”.

Untitled.png

Μπορεί επίσης να σας αρέσει