ΒΟΛΟΣ: Ανήλικοι λήστεψαν το σπίτι φίλου τους κατά τη διάρκεια επίσκεψης

Πέντε ανήλικοι λήστεψαν το σπίτι φίλου τους όταν εκείνος τους προσκάλεσε σε αυτό στο Βόλο.

Ο 38χρονος πατέρας έλειπε εκτός Βόλου και ο γιος του, μαθητής Λυκείου, βρήκε την ευκαιρία να καλέσει τους φίλους του.

Όταν ο ανήλικος έφυγε από το σπίτι του για λίγο, οι 5 ανήλικοι δράστες, ένας 18χρονος, ένας 15χρονος και τρεις 16χρονοι, βρήκαν την ευκαιρία να ψάξουν το σπίτι και να κλέψουν πάνω από 3.200 ευρώ μέσα από τη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας.

Όταν ο 38χρονος επέστρεψε σπίτι και αντιλήφθηκε το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό.

Από τους πέντε ανήλικους βρέθηκαν οι τέσσερις ενώ ο πέμπτος αναζητείται. Στην κατοχή τους βρέθηκαν μόνο τα 1.290 ευρώ ενώ ο ένας είχε και ποσότητα χασίς 20.7 γραμμαρίων.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των πέντε ανηλίκων αλλά συνελήφθη μόνο ο ένας με το χασίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων και ενός υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας από 15 έως 18 ετών.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το απόγευμα της (30-09- 2016) στο Βόλο, οι δράστες εισήλθαν σε οικία 38χρονου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μεγάλο χρηματικό ποσό.

Χθες (05-10- 2016) το μεσημέρι, τέσσερις από τους δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και προσήχθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.290) ευρώ, μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας από αυτούς, ηλικίας 16 ετών, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (20,7) γραμμαρίων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει