ΒΟΛΟΣ: “Σήκωσαν” άδειο χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν μία Μερσεντές που επέστρεψαν πίσω

Άνθρακες ο θησαυρός, το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο

Μπορεί να είχαν μελετήσει καλά τον χώρο, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι ξήλωσαν κάμερες και σύστημα καταγραφής, ωστόσο οι διαρρήκτες που “χτύπησαν” τα ξημερώματα της Δευτέρας γραφείου ενοικιάσεως αυτοκινήτων στο κέντρο του Βόλου, στάθηκαν κάτι παραπάνω από άτυχοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες αρχικά, αφού εισήλθαν στο γραφείο, ξηλώνοντας κάμερες και σύστημα καταγραφής, προσπάθησαν να “ανοίξουν” το χρηματοκιβώτιο χωρίς επιτυχία. Επάνω στην απόγνωσή τους και στην ενδεχόμενη πίεση του χρόνου, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί, “σήκωσαν” κυριολεκτικά το χρηματοκιβώτιο και έγιναν καπνός, αφού νωρίτερα και γνωρίζοντας που έκρυβε ο ιδιοκτήτης σημαντικά έγγραφα και τα κλειδιά των αυτοκινήτων που ενοικίαζε, άρπαξαν το κλειδί μίας Μερσεντές, ώστε να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο.

Η τρέλα βέβαια δεν σταματάει εδώ, αφού οι ίδιοι και μάλιστα μία ημέρα μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, επέστρεψαν το Ι.Χ. μάρκας Μερσεντές και μάλιστα με τα κλειδιά επάνω.

Οι Αξιωματικοί πάντως της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, στο πλαίσιο της Προανάκρισης, αναζητούν τους δράστες και μεταξύ ανθρώπων που γνώριζαν τον χώρο της επιχείρησης, καθώς όπως όλα αποδεικνύουν ήξεραν πολλά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει