Βραζιλία: Τη δολοφόνησε ο φίλος της ενώ τον βιντεοσκοπούσε

[ad_1]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη Βραζιλία, το οποίο τράβηξε μια 23χρονη κοπέλα την ώρα που ο φίλος της της έριχνε με όπλο.

Τα δραματικά πλάνα που φέρνει στο φως η Daily Mail δείχνουν τον 27χρονο Diego Fonseca, να στέκεται κοντά σε ένα παράθυρο και να σημαδεύει με το όπλο την 23χρονη Ielly Alves, σε ένα σπίτι στην πόλη Jataí το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου. Η Alves ακούγεται στο βίντεο να γελάει και να λέει στον Fonseca: «Κάν’ το, γλυκέ μου! Ουάου, είναι τόσο ωραίο». Ο Fonseca τραβάει τη σκανδάλη και η κοπέλα αμέσως πέφτει στο πάτωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος μετέφερε την άτυχη κοπέλα σε νοσοκομείο, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από τον Diego Fonseca, παρατηρώντας πως έπεφτε σε αντιφάσεις. Για αυτό τον λόγο, οι Αρχές τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου από το κινητό της Alves είδαν το βίντεο με τους πυροβολισμούς.

Ο Fonseca συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας. Το όπλο του βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από το νοσοκομείο. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως έχει ποινικό μητρώο για ληστεία και επίθεση σε πρώην φίλη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα της Alves δήλωσε ότι ο Fonseca την πλησίασε και υποσχέθηκε να βρει τους δολοφόνους. «Έμαθα ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, με αγκάλιασε και μου είπε: “Πεθερά, όποιος της το έκανε αυτό θα πληρώσει”».

Η μητέρα της 23χρονης δήλωσε ότι η κόρη της είχε σχέση με τον νεαρό εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, ωστόσο δεν τα πήγαιναν καλά, καθώς υπήρχαν φορές που τσακώνονταν άγρια.

«Είχε μώλωπες, σκέφτηκα ότι δεν έπρεπε να παρέμβω, αλλά ήταν δύσκολο, δε μου έλεγε πολλά» είπε χαρακτηριστικά. «Μαμά, πάω σπίτι του και θα επιστρέψω σύντομα», ήταν τα τελευταία λόγια της Alves.

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει