Βόλος: Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Ταξικής Ενότητας Οικοδόμων για την Πρωτομαγιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Λίγες μέρες μετά τις αρχαιρεσίες και για άλλη μια φορά οι εργοδοτικοί και κυβερνητικοί συνδικαλιστές συνεχίζουν στο δρόμο της υποταγής. Τώρα έχουν από κοντά και τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου συζητήθηκε η απεργία της Πρωτομαγιάς, οι παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συγκέντρωση των εργοδοτικών συνδικαλιστών της πλειοψηφίας του ΕΚΒ. Να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά, όλοι μαζί, χέρι – χέρι, οι απεργοσπάστες, οι τρόφιμοι των κοινωνικών διαλόγων μαζί με τους βιομήχανους, οι κήρυκες της ανταγωνιστικότητας υπέρ των επιχειρηματιών που καταλήγει στο να υπογράφουν μειώσεις μισθών και τσάκισμα των δικαιωμάτων.

Δεν είναι μόνο ότι ρίχνουν στάχτη στα μάτια των εργαζομένων, αλλά τους κοροϊδεύουν και κατάμουτρα! Οι παραπάνω παρατάξεις, έφτασαν στο σημείο να εκμεταλλευτούν την ανακοίνωση της ταξικής μας Ομοσπονδίας, που καλεί κατά τόπους στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, για να καλέσουν στη συγκέντρωση του ΕΚΒ! Είναι τόσο υποκριτές, κοροϊδεύουν τους εργάτες, μιας και καλούν με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που καταγγέλλει τους εργοδοτικούς και κυβερνητικούς συνδικαλιστές στη συγκέντρωση των εργοδοτικών! Θέλουν να ψαρέψουν στα θολά νερά! Καμία εμπιστοσύνη!

Να βγάλουν συμπεράσματα όλοι οι συνάδελφοι που τους στήριξαν, εκείνοι που δεν ήρθαν να τους μαυρίσουν στις αρχαιρεσίες. Στην ίδια συνεδρίαση όλες αυτές οι παρατάξεις αρνήθηκαν την πρόταση της «Αγωνιστικής Ταξικής Ενότητας» για παρέμβαση στο ΙΚΑ υπέρ των ανασφάλιστων συναδέλφων ώστε να σφραγιστούν άμεσα όλα τα βιβλιάρια και για παρέμβαση στο Νοσοκομείο ώστε να παρθεί απόφαση για δωρεάν εξέταση και νοσηλεία για κάθε άνεργο οικοδόμο! Θέλουν ένα σωματείο σφραγίδα, που θα στέλνει τους οικοδόμους στην αγκαλιά της απογοήτευσης, της μοιρολατρίας και τελικά της υποταγής! Να τους γυρίσουν την πλάτη όλοι οι οικοδόμοι!

Όλοι την Τετάρτη 1η Μάη, στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 10.30 στην πλατεία Πανεπιστημίου!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει