Βόλος: Επίσκεψη του βουλευτή Αλ. Μεϊκόπουλου στον ΟΚΑΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μιχ. Μεϊκόπουλος, την Παρασκευή 17-5-2013, επισκέφθηκε τον ΟΚΑΝΑ Βόλου, που στεγάζεται στην παλαιά πτέρυγα του τοπικού Νοσοκομείου (Παληά Αιμοδοσία).

Συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε από αυτούς για το έργο που επιτελούν ενάντια στην ουσιοεξάρτηση, για την κοινωνική επανένταξη των ατόμων με ανάλογα προβλήματα.

Με τις προσπάθειες των εργαζομένων, ο ΟΚΑΝΑ Βόλου αντιμετωπίζει όλα τα περιστατικά που προσφεύγουν στον θεσμό αυτό, εξαφανίζοντας τις λίστες και συνδράμει στον τοξικολογικό έλεγχο πολλών άλλων κατηγοριών πολιτών.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η υποχρηματοδότηση, καθώς και η απειλή, σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες, του κλεισίματος ή των συγχωνεύσεων τέτοιων ευαίσθητων κοινωνικά δομών.

Οι εργαζόμενοι, τόσο του Βόλου, όσο και πανελλαδικά, αγωνίζονται για την διατήρηση και την σωστή λειτουργία του ΟΚΑΝΑ και ζητούν συμπαράσταση από όλη την κοινωνία.

Στον δίκαιο αυτό αγώνα για την υπεράσπιση του δικαιώματος των εξαρτημένων ατόμων στη θεραπεία και των εργαζομένων σε μια αξιοπρεπή εργασία, ο βουλευτής και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.–Ε.Κ.Μ. θα είναι αρωγοί και συμμέτοχοι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει