Βόλος: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 37χρονο αστυνομικό

Ο 38χρονος συνάδελφος του νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο 37χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών Γ.Κ. στο 12ο χλμ της Ε.Ο. Βόλου-Μικροθηβών.

Μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο 37χρονος αστυνομικός μαζί με τον 38χρονο συνάδελφό του Γ.Κ. επέβαιναν σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο και πήγαιναν στον Αλμυρό για τον έλεγχο ενός Ι.Χ αυτοκινήτου.

Στο δρόμο τους βρέθηκε ένας μεγαλόσωμος τραυματισμένος σκύλος, χτυπημένος από άλλο αυτοκίνητο. Στην προσπάθεια του 37χρονου να αποφύγει τον σκύλο έκανε έναν ελιγμό αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να εκτιναχθεί έξω από το περιπολικό και να σπάσει ο αυχένας του και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο 38χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν διερχόμενοι οδηγοί που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Τις πρώτες πρωινές της Πρασκευής, στο 12ο χλμ της Ε.Ο. Βόλου-Μικροθηβών, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν υπηρεσιακό όχημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που οδηγούσε 37χρονος αστυνομικός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό 38χρονου συνοδηγού, επίσης αστυνομικού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει