Γενική Συνέλευση ΕΛΜΕ, συμμετοχή σε δραστηριότητες της ΟΛΜΕ και ΚΕΜΕΤΕ

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του 3ου και Εσπερινού Γυμνασίου Βόλου, στις 6 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας την Τετάρτη 15/2 στο αμφιθέατρο του 3ου και Εσπερινού Γυμνασίου Βόλου, στις 6 μ.μ.

Η Γ.Σ. προέδρων των ΕΛΜΕ έχει προγραμματιστεί στην Αθήνα για το Σάββατο 18/3.

Σας κοινοποιούμε κάλεσμα του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ για συμμετοχή και συναδέλφων της επαρχίας σε ομάδες εργασίες του ΚΕΜΕΤΕ. Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν απευθείας με το ΚΕΜΕΤΕ σύμφωνα με τις οδηγίες στο σχετικό έγγραφο.

Σας κοινοποιούμε τον προγραμματισμό της ΟΛΜΕ για περιφερειακές συσκέψεις – ημερίδες. Για την περιοχή μας προβλέπεται συμμετοχή στην περιφερειακή σύσκεψη – ημερίδα στη Λάρισα, Παρασκευή 17/3 (10.00 – 17.00) με θέμα: «Νέο Λύκειο – Σύστημα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση». Καλούνται να συμμετέχουν τα μέλη των ΔΣ ΕΛΜΕ, οι αιρετοί στα Υ.Σ. και ένας ή δύο συνάδελφοι από κάθε σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (που θα οριστούν από τους συλλόγους διδασκόντων) της Θεσσαλίας και Ανατ. Στερεάς – Εύβοιας.

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας θα καλύψει τη μαζική μετακίνηση των συμμετεχόντων από Βόλο προς Λάρισα. Επίσης ειδικά για τη νησιωτική περιοχή η ΕΛΜΕ θα καλύψει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 1 συνάδελφο από κάθε σχολείο. Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων να ορίσουν τους συμμετέχοντες και να αποστείλουν τα ονόματα στο μέιλ της ΕΛΜΕ μέχρι Παρασκευή 3/3.

Τέλος, στο πλαίσιο του διαλόγου για την ημερίδα της ΟΛΜΕ και τις επερχόμενες αλλαγές στο Λύκειο, καλούμε τους συναδέλφους να καταθέσουν τις απόψεις – προτάσεις τους με μέιλ στην ΕΛΜΕ μέχρι 17/3. Οι παραπάνω θέσεις θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο της ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο διαδίκτυο.

Η πρόεδρος του ΔΣ
Διαλεχτή Τσιτούμη

Η Γραμματέας
Μαρία Γιαννουλή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει