Γευσιγνωσία πηλιορείτικου λαδιού από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Γευσιγνωσία πηλιορείτικου λαδιού από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ΤΑ 3 ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ «Ο ΑΡΤΟΣ, Ο ΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΝ» που πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου 2013 στο συνεδριακό κέντρο της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Πάου Αργαλαστής, μεταξύ των άλλων εκδηλώσεων έγινε γευσιγνωσία σε ελαιόλαδο του Πηλίου.
Δόθηκε για πρώτη φορά η δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να γνωρίσει την γευσιγνωσία και τα μυστικά της.

Έγινε γευσιγνωσία ελαιολάδου από 10 παραγωγούς του Πηλίου και το καλύτερο ελαιόλαδο ήταν του κ. Απόστολου Ευαγγελίτση το οποίο βραβεύτηκε και δόθηκε αναμνηστική πλακέτα.

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου ανάπτυξης Πηλίου κος Στέργιος Παπαϊωάννου σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

Για πρώτη φορά στη περιοχή του Πηλίου δόθηκε η δυνατότητα σε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις «Ο ΑΡΤΟΣ, Ο ΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΝ» να δοκιμάσει διάφορα ελαιόλαδα του Πηλίου και να διαλέξει από μόνος του το καλύτερο.
Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και με άλλες εκδηλώσεις στο μέλλον έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαφημίσουμε το Πηλιορείτικο ελαιόλαδο σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα συμμετέχει φέτος σε πολλές εκθέσεις του εξωτερικού για να διαφημίσει το Πηλιορείτικο ελαιόλαδο.
Όσοι παραγωγοί επιθυμούν να συμμετέχουν στις εκθέσεις να το δηλώσουν στο κ. Γιώργο (e-mail: pilionins@gmail.com).

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος

Στέργιος Παπαϊωάννου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει