Γιατροί κ Εργαζόμενοι ΓΝ Βόλου: Ο Ζαχαρόπουλος εμφανίζεται σαν Δον Κιχώτης διασύροντας το ΓΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών και ΚΥ Μαγνησίας, αλλά και των εργαζομένων στο ΓΝ Βόλου:

Ο έκπτωτος, πλέον, διοικητής του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου Βόλου, μην έχοντας λάβει υπόψιν του το σκληρό μάθημα που του δόθηκε και μη θέλοντας να κατανοήσει ότι με παραλογισμούς και αστείες δηλώσεις δεν μπορεί να διατηρήσει τη θέση του, συνεχίζει το «θέατρο σκιών».

Ο «κύριος πρώην» λοιπόν, αφού «ξηλώθηκε» από τον πολιτικό του προϊστάμενο, (και μάλιστα κατ’εξαίρεση, διότι οι κρίσεις των υπολοίπων θα γίνουν στα τέλη Μαρτίου), εμφανίστηκε και πάλι στα ΜΜΕ δηλώνοντας ότι κινδυνεύει η ζωή του!!! Εκτός από το γέλωτα προκάλεσε και λύπηση – οίκτο. Γιατί αν ανανάγουμε το « ζωή μου» σε « θέση μου» ή « καρέκλα μου», είχε απόλυτο δίκιο! Άλλωστε ο υπουργός του την πήρε. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί εξυγίανε το νοσοκομείο, όπως διακήρυττε, ή μήπως για τη δήθεν άριστη οικονομική και λογιστική διαχείριση;

Σε όλη του τη θητεία , ο πρώην, βρήκε κάποιους ισχυρούς συμμάχους και αρωγούς, που όχι μόνο τον υπερασπίζονταν ακόμα και στις πιο παράλογες κινήσεις του, αλλά «ερωτοτροπούσαν» ραδιοτηλεοπτικά μαζί του μέσα από τις εκπομπές τους. Η τραγικότητα είναι ότι το πράττουν ακόμα!

Σαν Δον Κιχώτης που πολεμά φανταστικούς εχθρούς και ανεμόμυλους, διέσυρε το κύρος του νοσοκομείου μας και με δεκανίκι συγκεκριμένο λαϊκιστή «δημοσιογράφο!!!» πρωινής εκπομπής, στο ρόλο του Σάντσο Πάντσο, προσπαθούσε να διαφυλάξει την κομματική θεσούλα του.

Ας μας απαντήσει παρουσιάζοντας στοιχεία , ο συγκεκριμένος « δημοσιογράφος», ή οι εντολείς του, τι έχει προσφέρει ο πρώην, στην κοινωνία εκτός απ’το να παίρνει αδρά τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου, κατέχοντας κομματικές θέσεις, την ώρα που οι πολίτες ψυχορραγούν οικονομικά.

Υπολόγιζε όμως χωρίς τους εισαγγελείς, τους επιθεωρητές ΣΕΥΥΠ, τις ΕΔΕ και τη δικαιοσύνη.

Θα λογοδοτήσει! Δεν τελειώνει εδώ ! Άλλωστε οι μηνύσεις και οι αγωγές εις βάρους του καταφθάνουν από παντού.

Έπαρση, αλαζονεία, οξυθυμία και χειροδικίες τέλος!

Απορίας άξιο όμως για τους κατοίκους της Μαγνησίας, αποτελεί το μένος και το πάθος κάποιων, ελάχιστων ευτυχώς δημοσιογραφίσκων, οι οποίοι καταφέρονται τόσο απρόκλητα εναντίον των ιατρών και των εργαζομένων του νοσοκομείου, που τόση τρομοκρατία δέχθηκαν. Αυτοί οι «κύριοι» λοιπόν, με τις εκπομπές τους , αγνοούν πόσο ευαίσθητος και ιδιαίτερος είναι ο χώρος του νοσηλευτικού μας ιδρύματος καθώς και την ύψιστη κοινωνική του προσφορά. Χωρίς να μας έχουν παρακολουθήσει κατά την άσκηση του λειτουργήματός μας στο χώρο μας για να αντιληφθούν την ένταση και την ευθύνη της προσφοράς μας, βρίζουν καθημερινά, «σπέρνουν» τον πανικό και τον όλεθρο, φωνασκούν, συκοφαντούν, λοιδορούν τους υπηρέτες της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. Ακατάπαυστα. Γιατί;

Μήπως εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα;

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν την κοινωνία από το νοσοκομείο – στολίδι της πόλης μας για να την κατευθύνουν που;

Στα πολυιατρεία ιδιωτικών συμφερόντων και μάλιστα ιδιοκτητών άσχετων με το χώρο της υγείας. Στην υγεία των ολίγων και των εχόντων. Αδιαφορούν για την υγειονομική κάλυψη της μάζας των πολιτών και εξυμνούν τι; Τους τραπεζικούς λογαριασμούς των αφεντικών τους, ξεχνώντας πως ότι και αν γίνει , ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΠΕΨΕΙ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Ευελπιστούμε η ίδια η κοινωνία να τους θέσει στο περιθώριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει