Γιώργος Μουλάς: Ο κολοβός συνδυασμός Σκοτινιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Επιτέλους, ο κ. Σκοτινιώτης και οι συν αυτώ κατόρθωσαν να εμφανίσουν συνδυασμό έστω και κολοβό, σε σύγκριση με αυτόν του κ. Μπέου, όπου υπήρξε υπερπροσφορά, με αποτέλεσμα μερικοί, που δεν μπήκαν να βρούνε στέγη εκεί.

Πληροφορήθηκα μέρος των χθεσινών παραληρηματικών δηλώσεων του κ. Σκοτινιώτη, ο οποίος για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσε τον δεινή θέση του. Μέσα στον πανικό του για την προεκλογική του πορεία, δεν δίστασε να λασπολογήσει και να συκοφαντήσει πολιτικούς αντιπάλους του, όπως είναι μαθημένος από μικρός. Η διαφορά έγκειται, στο ότι σήμερα οι βολιώτες τον έχουν πάρει χαμπάρι και τέτοιου είδους χοντράδες, που ξεστόμισε εχθές, είναι αδύνατον να μεταστρέψουν το βαρύ κλίμα, που επικρατεί σε βάρος του στη πόλη. Τα προβοκατορικά επιχειρήματά, που επικαλείται δεν πείθουν ούτε τους πιο αφελείς φίλους του. Για αυτό το λόγο δεν αξίζουν απάντησης

Άνθρωπος του συστήματος και όσων καταπόντισαν και προξένησαν μεγάλες ζημιές στη πατρίδα μας και στο Βόλο, συνεχίζει απτόητος την θλιβερή πορεία του. Αντί να παραθέτει κάτι από το ανύπαρκτο έργο του στο Δήμο Βόλου, συνεχίζει την βρώμικη προπαγάνδα κατά των αντιπάλων. Οι μηχανορραφίες και οι υπόγειες δολοπλοκίες δεν είναι δυνατές να καθοδηγήσουν τους ψηφοφόρους σαν πρόβατα σε αυτόν.

Η συντριβή του έρχεται με μαθηματική ακρίβεια, όσα ύπουλα κτυπήματα και εάν ετοιμάζονται, διότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο θριαμβευτικό για τον Αχιλλέα Μπέο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει