Γ. Γεροκώστας: Το ολοκαύτωμα των Ελλήνων (Βελούδινη Κατοχή)

ΑΡΘΡΟ του Γιάννη Γεροκώστα

Θρηνώ και οδύρομαι πατρίδα μου-ψυχή μου να σε βλέπω αράμενη τον σταυρό του μαρτυρίου, να ανηφορίζεις προς τον Γολγοθά συνοδεία όχλου λογχοφόρων στρατιωτών (ΝΑΤΟ, φρόντεξ) και Ιουδαίων προδοτών,(πολιτικών πάσης αποχρώσεως, αλληλέγγυων, εθελοντών, ΜΚΟ κ.α.)…μα πού στο διάβολο; βρέθηκαν τόσοι μα τόσοι προδότες!

Κτυπά τα στήθη της, κλαίει και οδύρεται η κυρά της Ρω αντικρίζοντας απέναντι στο Καστελόριζο, παρουσία ορδών λαθρο-κατακτητών να υποστέλλεται η αγαπημένη της ελληνική σημαία και να ανυψώνεται από τον Γιωργάκη-Τζέφρυ το κωλόπανο της προδοσίας, βλέποντάς τον να δίνει το φιλί του Ιούδα, παραδίδοντας την υποτιθέμενη πατρίδα του Ελλάδα εις χείρας ανόμων Ιουδαίων του Δ.Ν.Τ., τουτέστιν στο διάβολο.

Θρηνούν και οδύρονται ο μπουρλοτιέρης Κανάρης, ο Μιαούλης, η Μπουμπουλίνα, οι Μακεδονομάχοι και τόσοι άλλοι ήρωες αιμοδότες της ελληνικής γης, βλέποντας την μαρτυρική Χίο, την ολόμαυρη ράχη των Ψαρών, την Λέρο, την Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά μας, την Μακεδονία μας, να καταλαμβάνονται από τις ορδές οργανωμένων, κατευθυνόμενων λαθρο-κατακτητών ντυμένων με τον μανδύα των κακόμοιρων προσφύγων, σε μια πολύ καλά προμελετημένη <<Βελούδινη Κατοχή>>.

Ο άρχοντας του ψεύδους Αλέξης και το μηρυκαστικό του κοπάδι των ψευτοαριστερών κυβερνώντων καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια για την υπερευρωπαϊκή πολιτιστική τους ταυτότητα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Θεά τους, η γιγαντιαία πολιτική δύναμη της Ευρώπης των λαών (;) δεν μπορεί να αντισταθεί και υποκλίνεται στον υπεργίγαντα των Σκοπίων!!!

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι αν υπογράψουμε πολυπολιτισμικά σύμφωνα συμβίωσης με τους Αφγανούς, τους Πακιστανούς κ.α θα μας λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας!!! Κάτι που πρώτος σκέφτηκε ο πρόδρομος Σημίτης λέγοντας ότι με την εισαγωγή γυναικών από τη Ρουμανία και Αλβανία θα μας έλυνε το δημογραφικό πρόβλημα, βλέπετε δεν είχε ψηφισθεί τότε το σύμφωνο συμβίωσης!

Μας τσαμπουνάνε οι κυβερνώντες ότι χρωστάμε μεγάλη ευγνωμοσύνη στο ΝΑΤΟ και την φρόντεξ γιατί με την βοήθειά τους περνούν μόνο 1500-2000 λαθρομετανάστες την ημέρα! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί μιλώντας για επενδυτές της κατσαρόλας και άλλα κουραφέξαλα.

Αποκρύπτουν επιμελώς το καταχθόνιο σχέδιο των παγκόσμιων ολιγαρχών, που υπηρετούν ως απάτριδες και είναι η μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών προκειμένου να πετύχουν την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας, τον αφελληνισμό, σχέδιο που παράλληλα και με οικονομικούς τρόπους είναι στις επιδιώξεις των δυναστών Τροϊκανών και Δ.Ν.Τ. για ολοκληρωτική παράδοση της Ελλάδας στις αγκάλες των παγκόσμιων ολιγαρχών.

Αποκρύπτουν επιμελώς ότι βασική τους επιδίωξη είναι να δημιουργήσουν κοινωνίες τύπου αχταρμά, χωρίς εθνική συνείδηση, ευάλωτες και επιρρεπείς, ασύνδετες ή χαλαρές γιατί είναι αδύνατο να δέσουν τα πλείστα ετερογενή κοινωνικοπολιτιστικά χαρακτηριστικά τους, τις οποίες βαπτίζουν πολύ κομψά πολυπολιτισμικές, προκειμένου να τις εξουσιάζουν άνετα και να τις κατευθύνουν ως κινούμενη άμμο κατά το δοκούν.

Γι’αυτό λοιπόν, εκ του πονηρού υπερχείλισαν τα υποκριτικά συναισθήματα της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της φιλοξενίας, του εθελοντισμού από τους στρατευμένους μισθοφόρους των Μ.Κ.Ο., από τους μασκοφόρους και μη αλληλέγγυους και άλλους, χρονίως καλοπληρωμένους από την εισφορά Αλληλεγγύης των πάμπτωχων Ελλήνων, σε μια πρόβα τζενεράλε γιατί προορίζονται να επανδρώσουν τα αυριανά άτυπα υπουργεία της νεοταξικής διεθνιστικής διακυβέρνησης άμα τη καταργήσει των εθνικών κρατών.

Συμπερασματικά λοιπόν έχουμε να κάνουμε με μια λυσσαλέα, μια αδυσώπητη μάχη μεταξύ του ορίτζιναλ Χιτλερισμού-Ναζισμού και του εξελιγμένης μορφής νεοταξικού Χιτλερισμού-Ναζισμού, δηλαδή η ιστορία επαναλαμβάνεται τα πρόσωπα αλλάζουν.

Οι μεν επεδίωκαν την κοσμοκρατορία με αιχμή του δόρατος την προπαγάνδα, τα όπλα, τα τανκς, τις βόμβες, τα στούκας, τα Ες-Ες, οι δε επιδιώκουν την κοσμοκρατορία πανομοιότυπα με την προπαγάνδα και τα σύγχρονα όπλα, τις τράπεζες, τους οίκους αξιολόγησης, τον θανατηφόρο δανεισμό, το Δ.Ν.Τ., γενικότερα με το υπερόπλο του χρήματος και τα σύγχρονα Ες-Ες, τους Τροϊκανούς.

Οι μεν χρησιμοποιούσαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι δε τα χοτ-σποτ, οι μεν έστελναν χιλιάδες ανθρώπους στα κρεματόρια του Άουσβιτς, οι δε στέλνουν χιλιάδες ανθρώπους στην κρεμάλα της αυτοκτονίας λόγω κατάθλιψης, οι μεν είχαν σαν πρώτο στόχο τους Εβραίους και έτσι είχαμε το ολοκαύτωμα των Εβραίων, οι δε έχουν σαν πρώτο στόχο τους Έλληνες και επιδιώκουν το σύγχρονο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Για να επικρατήσει όμως ο σύγχρονος Χιτλερισμός-Ναζισμός πρέπει να εξουδετερώσει πλήρως τον ορίτζιναλ. Το κομβικό λοιπόν σημείο είναι ότι ο μεν πρέσβευε και στηριζόταν στη θεωρία περί καθαρότητας των φυλών, ότι η Άρια φυλή είναι η μοναδική δημιουργική δύναμη του ανθρωπίνου είδους και ότι η ανισότητα μεταξύ των φυλών και των ατόμων είναι μέρος μιας αναλλοίωτης φυσικής τάξης. Ο δε επιδιώκει τώρα την ισότητα, την αλλοίωση των φυλών προκειμένου να ξεμπερδέψει με τον αντίπαλο και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα με το προσφυγικό και δεν θα είναι καθόλου τυχαίο αν οι πλείστοι των λαθρομεταναστών οδηγηθούν στην Ελλάδα, Γερμανία, Αυστρία και όπου Άρια φυλή.

Σε ότι αφορά το επιδιωκόμενο Ολοκαύτωμα των Ελλήνων είναι απορίας άξιον ότι οι έχοντες ρίζες εβραϊκές, λόγω τραυματικής εμπειρίας από το ολοκαύτωμά τους και επειδή οι πατεράδες και οι μανάδες τους γλύτωσαν από τα χέρια του χιτλερισμού από Έλληνες οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής, τους έσωσαν , θα έπρεπε λοιπόν φυσιολογικά να έχουν περισσότερη ευαισθησία στο θέμα.

Δυστυχώς, όμως, το εντελώς αντίθετο συμβαίνει. Ο Σημίτης, ο Γιωργάκης-Τζέφρυ , ο Τσίπρας και τόσοι άλλοι έχοντες ρίζες εβραϊκές όπως λέγεται πρωταγωνιστούν για να πετύχουν το ολοκαύτωμα των Ελλήνων!!! Ο Σημίτης άνοιξε την πόρτα της κολάσεως βάζοντας την Ελλάδα στο ευρώ με πολιτικούς και όχι πραγματικούς όρους. Ο Γιωργάκης-Τζέφρυ μας έριξε στο πύρ το εξώτερο μέσω του Δ.Ν.Τ. με πλαστά στοιχεία και ο Τσίπρας έκλεισε την πόρτα εξόδου από την κόλαση, μετατρέποντας δικτατορικά το περήφανο ΟΧΙ του 62% των Ελλήνων σε ΝΑΙ.

Στην πράξη αποδεικνύεται εμφανώς ότι όλως περιέργως ενήργησαν με υπερβάλλοντα ζήλο κατά της Ελλάδας ως απάτριδες ως δούρειοι ίπποι ως προδότες, αποτέλεσαν δηλαδή επί της ουσίας για τους αφελείς Έλληνες το εξουσιαστικό πανέρι με τις οχιές. (μα που στο διάβολο; βρέθηκαν τόσοι εφιάλτες, Γούσηδες, Ρε.πούσηδες). Πρέπει όμως άπαντες, όσοι απεργάζονται το ολοκαύτωμα των Ελλήνων, την εξαφάνιση από τον παγκόσμιο χάρτη της Ελλάδας, την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας, την εξαφάνιση του ελληνισμού, ότι πλανώνται πλάνην οικτράν.

Μπορεί πρόσκαιρα αυτός ο παγκόσμιος συνασπισμός των μωροφιλόδοξων Ολιγαρχών, των προδοτών, των δούρειων ίππων με την ισχύ που διαθέτουν λόγω του υπερόπλου χρήματος, να πετύχουν την αλλαγή των συνόρων, τον τεμαχισμό της Ελλάδας, την πτωχοποίηση του λαού, μπορεί να μας πάρουν τα σπίτια και την γη μας, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν θα πετύχουν την εξαφάνιση του ελληνισμού, την αλλοίωση του DNA που επιδιώκουν λυσσαλέα διότι:

Το ελληνικό αίμα με όποιο άλλο κι αν διασταυρωθεί δεν νοθεύεται αλλά λόγω φύσεως του εξελληνίζει το άλλο, γιατί το ελληνικό αίμα είναι ως ο χρυσός εν χωνευτηρίω.

Το ελληνικό έθνος δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να εξαφανισθεί γιατί και ένα ζευγάρι Ελλήνων να παραμείνει στον πλανήτη ως ο Αδάμ και η Εύα θα κατακυριεύσουν τη γη. Αυτός ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ μα ποτέ γιατί σε διωγμούς ανέδειξε αγίους, σε πολέμους ανέδειξε ήρωες. Αυτόν τον τόπο με τους σοφούς προγόνους του, με την ακατάριπτη πολιτιστική κληρονομιά, αυτόν τον λαό που δίδαξε την δημοκρατία, αυτόν τον λαό που αναγεννήθηκε μετά από τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς, αυτόν τον λαό μην τον τσιγκλίζεται γιατί θα πεισμώσει, και αν πετύχετε πρόσκαιρα το ολοκαύτωμά του, σίγουρα θα αναγεννηθεί απ’τις στάχτες και θα εξελληνίσει τον πλανήτη γη προς όφελος όλης της ανθρωπότητας, όλη η γη μια Ελλάδα γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει