Γ. Μουλάς: Ντροπή σου Σκοτινιώτη – Αλλά αυτές οι κουτοπονηριές του έφαγαν την πόλη και τον ίδιο

Απάντηση Μουλά στην αναφορά Σκοτινιώτη εναντίον του, προς τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την απάντηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργου Μουλά, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Απάντηση στη αναφορά των κκ Σκοτινιώτη Παπατόλια Στόϊκου και Μαβίδη για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

Με την εφαρμοσμένη πλέον και θα έλεγα πονηρούτσικη τακτική, πληροφορήθηκα την αναφορά του κ. Σκοτινιώτη Σάββατο απόγευμα ώστε να μην προλάβω τις εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ για το Σαββατοκύριακο.

Πληροφορώ το κοινό, ότι εφαρμόζω τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου με θρησκευτική ευλάβεια. Στο θέμα που θίγεται, δηλαδή κατά την ενημέρωση δημάρχου αν θα δίνεται ο λόγος εκτός των αρχηγών και στους δημοτικούς συμβούλους, ανοίγοντας διάφορα θέματα, τούτο δεν προβλέπεται και δεν εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα. Ο κ. Σκοτινιώτης το ξέρει πολύ καλά, διότι αυτή την διαδικασία ακολουθούσε επί τριάμισυ χρόνια. Σήμερα καταγγέλλει την διαδικασία και την εφαρμογή του κανονισμού, που ο ίδιος ακολουθούσε!

Για την απόδειξη των λεγομένων μου υπάρχουν τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου είναι αποτυπωμένη η διαδικασία σε κάθε συνεδρίαση

Ντροπή του. Και αν ακόμα ήταν λάθος θα έπρεπε αντρίκια πρώτα ο ίδιος να το παραδεχτεί σαν λάθος του και μετά να το εξετάσομε. Αλλά αυτές οι κουτοπονηριές του έφαγαν την πόλη και τον ίδιο. Το γεγονός αυτό δείχνει την υποκρισία του και το ποιόν του.

Διαβάστε περισσότερα:

Η “Επιλογή ευθύνης” Σκοτινιώτη κατέθεσε αναφορά στη Γερακούδη εναντίον του Γ. Μουλά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει