Γ.Σ.Β. η Νίκη- Τμήμα Βόλεϋ

Κυανόλευκες πρωτιές και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

του τμήματος βόλεϊ

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» συγχαίρουν από καρδιάς τις αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου για τις επιτυχίες τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η αθλήτρια της Νίκης Ντινοπούλου Ερατώ πρώτευσε στην βαθμολογία των Πανελλαδικών εξετάσεων στην περιοχή μας με 19.603 μόρια και εισάγεται στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, όπως επίσης και οι βολεϊμπολίστριες Αργυρίου Ελευθερία (Χημείας Ιωαννίνων), Τσιακλάγκανου Μαγδαληνή (Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Θεσσαλονίκης) και Νικοπούλου Χαρίκλεια (Φιλολογίας Ιωαννίνων), κατάφεραν να συνδυάσουν διάβασμα με αθλητισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα φτάνοντας σε παράλληλες επιτυχίες και στους δύο χώρους.

Ο Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εύχεται καλή πρόοδο, καλή επιτυχία στις σπουδές τους και κάθε επιτυχία στη συνέχεια των αθλητικών τους υποχρεώσεων, αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Είναι χαρά για όλους μας οι μικρές και μεγάλες επιτυχίες των παιδιών της ομάδας μας. «Μας ‘γεννούν’ αισιοδοξία για το μέλλον».

Ακαδημία Βόλεϊ Νίκης Βόλου

Το τμήμα Βόλεϊ της Νίκης Βόλου ενημερώνει τους αγαπητούς γονείς, τους φίλους και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, ότι ξεκινούν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων και ταυτόχρονα αρχίζει η περίοδος εγγραφών στην κυανόλευκη Ακαδημία Βόλεϊ.

Στόχος του τμήματος Βόλεϊ της Νίκης Βόλου είναι να δημιουργήσει πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να κάνουν σωστά και χωρίς άγχος τα πρώτα τους βήματα στο βόλεϊ συνδυάζοντας εποικοδομητικά τον αθλητισμό με τις σχολικές υποχρεώσεις τους.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα τα χρόνια στην διοίκηση και τους εφόρους που φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας βόλεϊ της Νίκης Βόλου.

Πληροφορίες για τις εγγραφές στο τηλέφωνο της γραμματείας του Συλλόγου: 24210-60320 και στον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή πετοσφαίρισης και υπεύθυνο ανάπτυξης κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο στο 6973827415.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει