Δέσμευση Μιτζικού για στήριξη του Σ.Β.Β.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» και υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Μιχάλης Μιτζικός, όπου δοκίμασε τις επιδόσεις του στην σκοποβολή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Φίλιππο Ραγάζο καθώς και από ομάδα συνεργατών του, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου από τον πρόεδρό του Δημήτριο Καρπίδα και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός Σ.Σ.Β.

Πρόκειται για έναν σύλλογο που ιδρύθηκε το 1911, είναι ο 2ος τη τάξη που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και το 2ο παλαιότερο αθλητικό Σωματείο της Ελλάδας. Περιλαμβάνεται στα ιστορικά Αθλητικά Σωματεία της Ελλάδος, για τα οποία τηρείται ειδικό αρχείο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), λόγω της άοκνης και ιδιαιτέρως εξέχουσας αθλητικής του διαδρομής μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο, ο ιστορικός σύλλογος δεν χαίρει την δέουσα εκτίμηση από τον Δήμο ως οφείλει, στην τεράστια ιστορία του, την διαρκή παρουσία του και τις πάμπολλες διακρίσεις που έχει κάνει γνωστή την πόλη του Βόλου στο Πανελλήνιο αλλά και στην Ευρώπη. Δέσμευση του κ. Μιτζικού είναι να κάνει το κάθε τι δυνατό, ώστε να βρει ο σύλλογος την χαμένη του αίγλη με εγκαταστάσεις που του αρμόζουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει