Δήλωση Κολυνδρίνη για την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο του Αγοραστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Αποτελεί για μένα εξαιρετική τιμή η εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας,, Κώστας Αγοραστός, αναθέτοντάς μου την κορυφαία θέση του ψηφοδελτίου του στην περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, τοποθετώντας με υποψηφία αντιπεριφερειάρχη στις επικείμενες εκλογές της 18ης Μαΐου.

Και πραγματικά η τιμή είναι μεγάλη γιατί η επιλογή έγινε μεταξύ εξαιρετικών συναδέλφων, φίλων, συνεργατών, ανθρώπων με σημαντική προσφορά στην κοινωνία και ευρύτερα στην πολιτική, προς τους οποίους απευθύνω την διαβεβαίωση πως σταθερή και μόνιμη επιδίωξή μου θα είναι η καλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία μας για την εκπλήρωση του κοινού στόχου, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την ανάπτυξη και την ευημερία της Μαγνησίας μας και γενικότερα της Θεσσαλίας.

Ήδη με μια ολιγόμηνη θητεία στη θέση αυτή, αλλά και ενεργό συμμετοχή στην οικονομική επιτροπή για τη διαχείριση των έργων και στην εφαρμογή του κοινωνικού μας προγράμματος στη Μαγνησία, έχω μια σαφή εικόνα των αναγκών και προτεραιοτήτων των συμπολιτών μας και υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη μας, Κώστα Αγοραστού και με τη πολύτιμη συνεργασία και συμβολή των συναδέλφων της αυτοδοικητικής μας παράταξης, άμεσα θα παρουσιάσουμε ένα πλαίσιο συγκεκριμένων έργων και παρεμβάσεων, που θα θέσουμε στην κρίση των συμπολιτών μας.

Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν – και είμαι βεβαία πως γνωρίζουν – ότι η πενταετία αυτή είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη συνολική πορεία της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας για τις επόμενες δεκαετίες.

Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια για το ΣΕΣ, το νέο ΕΣΠΑ, έχοντας στη διάθεσή μας πόρους ύψους 540 εκατομμυρίων ευρώ περίπου. Το νέο ΕΣΠΑ αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για το μέλλον.

Για το λόγο αυτό και συνυπολογίζοντας και την εξαιρετικά συνετή, ορθολογιστική και αποτελεσματική διακυβέρνηση αυτής της τριετίας, από την περιφερειακή αρχή του Κώστα Αγοραστού, μέσα σε μια ζοφερή οικονομική κατάσταση, είμαι πεπεισμένη ότι οι πολίτες θα επιλέξουν τον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου και την παράταξη «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών», που παρέχει όλες τις εγγυήσεις.

Τέλος θα μου επιτρέψετε και πάλι να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Αγοραστό για την τιμή που μου έκανε και να επαναλάβω τη δέσμευσή μου, τόσο προς εκείνον, όσο και προς το σύνολο των συμπολιτών, ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το κοινό καλό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει