Δήλωση Νάνου για την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τα πεντάμηνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Βόλου Απ. Νάνου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

«Δεν μπορείτε με γκεμπελίστικες υπόνοιες ενάντια στο ΚΚΕ, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεγλιστράτε από τις κατάπτυστες δηλώσεις σας εναντίον των νέων, να ξεγλιστράτε από την τακτική σας να τάζετε στο λαό ανατροπές και στους μεγαλοεπιχειρηματίες προνόμια.

Εμείς μιλάμε με στοιχεία. Και μάλιστα με τις ίδιες τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιγράφουμε αυτολεξεί από το Δελτίου Τύπου που έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ για την περιοδεία του Μ. Πατσιαντά στη ΔΕΥΑΜΒ: «Ο κ. Πατσιαντάς μετά από την περιοδεία του και στη ΔΕΥΑΜΒ, τόνισε πως οι 5μηνες συμβάσεις σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να έχουν κυρίαρχη θέση στις εργασιακές σχέσεις». Και ξαναλέμε: Τα πεντάμηνα των 400€ έχουν δίκαια χαρακτηριστεί από τη νεολαία ως δουλειά του 21ου αιώνα. Καταργούν τη δουλειά με δικαιώματα και δίνουν φτηνή εργασία στους εργοδότες. Ο Μ.Πατσιαντάς μιλάει για δούλους του 21ου αιώνα, αλλά με …μέτρο;

Τα υπόλοιπα που «απάντησε» ο Μ. Πατσιαντάς, δηλαδή η προσπάθεια να μεταθέσει τις δικές του ευθύνες στο ΚΚΕ, όταν ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και νομαρχιακός σύμβουλος με τον Π. Σκοτινιώτη ψήφιζε τα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης, ο λαός τα λέει: φωνάζει ο κλέφτης… Τις πολιτικές ακροβασίες του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να τις φορτώσει σε άλλους; Και μάλιστα σε μια πόλη που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας; Με γκεμπελίστικα «αποσιωπητικά» ενάντια στο ΚΚΕ θέλει να ξεγλιστρήσει από το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τη μια κράζει για τη γενιά των 400 ευρώ και την άλλη λέει ότι η δουλειά των 400 ευρώ απλά «δεν πρέπει να έχει κυρίαρχη θέση»; »

Μπορεί επίσης να σας αρέσει