Δήλωση Σ. Κοκκίνη με αφορμή την κατάθεση του Προϋπολογισμού στην Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία κ. Σάκης Κοκκίνης έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την κατάθεση του Προϋπολογισμού στην Βουλή:

Ο Προϋπολογισμός του 2017 που καταθέτει η Κυβέρνηση αναδεικνύει το τεράστιο κόστος των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την οικονομία και την κοινωνία. Ένα κόστος δυσβάσταχτο για τον Έλληνα και την Ελληνίδα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το 2016, το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών συρρικνώθηκε. Η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας επιδεινώθηκε. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου διογκώθηκαν. Τα “λουκέτα” στην αγορά πολλαπλασιάστηκαν. Το βιοτικό επίπεδο των πολιτών έπεσε. Η ελληνική οικονομία καθημερινά καταρρέει.
Και όμως. Αντί να το αντιληφθούν και να εργαστούν σκληρά και με μέθοδο για την αντιστροφή του κακού κλίματος, η Κυβέρνηση επιβάλλει το 2017 νέους φόρους, που οι περισσότεροι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν. Φόροι άδικοι, που θα μπαλώσουν προσωρινά μερικές τρύπες, και θα εξασφαλίσουν στον Πρωθυπουργό την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα ταξίδι στην Κούβα ή σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, μιας και αυτές αποτελούν πρότυπό του.

Η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ περικόπτουν κι άλλο τις συντάξεις και τα κοινωνικά επιδόματα και συγκεκριμένα κατά 2,6 δις ευρώ.

Η χώρα χρειάζεται άμεσα ένα νέο σχέδιο. Χρειάζεται διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Απαιτεί μείωση της φορολογίας. Απαιτεί αλήθεια.

Όλοι εμείς στη Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εργαζόμαστε γι’ αυτό και ευελπιστούμε πολύ γρήγορα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο για τον ελληνικό λαό. Η επόμενη μέρα πρέπει να διέπεται από σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ότι δηλαδή δεν έχει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει