ΔΑΣ – ΟΤΑ Μαγνησίας: Καλούμε την Δημοτική Αρχή να καταβάλει τα χρήματα από τη μη χορήγηση γάλακτος

“Χαιρετίζουμε την προσπάθεια των συναδέλφων της πλειοψηφίας του Συλλόγου μας, να μας αποδείξουν… πόσο στηρίζουν την πρώην Δημοτική Αρχή Σκοτινιώτη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Χαιρετίζουμε την προσπάθεια των συναδέλφων της πλειοψηφίας του Συλλόγου μας, να μας αποδείξουν πόσο ΣΥΡΙΖΑ είναι και πόσο στηρίζουν την πρώην Δημοτική Αρχή Σκοτινιώτη (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΝΔ). Δεν θα μας τρελάνουν όμως πανηγυρίζοντας για μια «απόφαση», για τα γάλατα 9 μηνών του 2013, όταν οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα οφειλόμενα χρήματα από το β’ εξάμηνο του 2011, όλο το 2012 και όλο το 2013.

Αντί να καταγγέλλουν την ΔΑΣ, αυτοί που είναι στα μέσα και στα έξω με την παράταξη της πρώην Δημοτικής Αρχής γιατί οι πάτρωνες τους δεν τους είχαν δώσει τόσο καιρό την απόφαση του άρθρου 152 (έγγραφο που τελικά δεν στάθηκε ικανό να αθωώσει τον πρώην αντιδήμαρχο), για να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση, του να λάβουν τα οφειλόμενα χρήματα οι εργαζόμενοι. Χρειάστηκε η παρέμβαση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ και των Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης προκειμένου η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια μέσω της επιθεώρησης εργασίας, να καταλήξει στην οκτάμηνη καταδίκη του πρώην αντιδημάρχου Η. Ξηρακιά , για να ανοίξουν τα διάφορα στόματα και να αναδειχτεί το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων για την καταβολή των οφειλόμενων χρημάτων.

Η ΔΑΣ κανένα αλισβερίσι και καμία υπόγεια συναλλαγή , ούτε έκανε και ούτε θα κάνει, σε αντίθεση με την πλειοψηφία του Συλλόγου που κάνει συνδικαλισμό ανάλογα με το ποιος είναι στη Διοίκηση του Δήμου. Η σημερινή τους, εν κρυπτώ συνεδρίαση(χωρίς να κληθεί η ΔΑΣ) και οι δήθεν πανηγυρισμοί για το 9μηνο του 2013 την εκθέτει ανεπανόρθωτα στη συνείδηση των συναδέλφων, αφού οι συγκεκριμένοι εκλεγμένοι της πλειοψηφίας, αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους και τότε και σήμερα, ως ιθαγενείς.

Εμείς για μια ακόμη φορά καλούμε την Δημοτική Αρχή Μπέου – Θεοδώρου να καταβάλει άμεσα για όλο το χρονικό διάστημα, τα χρήματα που δικαιούται κάθε συνάδελφος, από τη μη χορήγηση γάλακτος. Καλούμε τους συναδέλφους να γυρίσουν την πλάτη στην συμβιβασμένη, σε Δημοτικές Αρχές, πλειοψηφία του Συλλόγου και να ενισχύσουν τις δυνάμεις της ΔΑΣ – ΟΤΑ.

Διαβάστε επίσης:

Η. Ξηρακιάς: Χονδροειδή και αυταπόδεικτα ψεύδη για την υπόθεση του γάλακτος

T.E. Βόλου KKE: Απύθμενο θράσος και προβοκατόρικη ενέργεια, η τοποθέτηση της κ. Οικονόμου

Επιλογή Ευθύνης: «Κοροϊδεύουν δύο χρόνια τους εργαζόμενους»

Η Δημοτική Αρχή Βόλου για την υπόθεση του οφειλόμενου γάλακτος στους εργαζόμενους του Δήμου

Η ΔΑΣ – ΟΤΑ Μαγνησίας για την εκδίκαση της υπόθεσης του οφειλόμενου γάλακτος στους εργαζόμενους

8 μήνες φυλάκιση στον αντιδήμαρχο του Σκοτινιώτη, Ξηρακιά, για οφειλές γάλακτος στους εργαζόμενους

Μπορεί επίσης να σας αρέσει