ΔΑΣ-ΟΤΑ: Οι συνδικαλιστές – συνοδοιπόροι της πρώην Δημοτικής Αρχής Σκοτινιώτη

Δυναμικό παρόν στην στάση εργασίας από 8.00 το πρωί έως και τις 11.00 και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το πρωί στα δικαστήρια του Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει η πλειοψηφία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, δεν μπορεί να αποκρύψει τα πραγματικά γεγονότα που είναι:

α) Η δίκη (Παρασκευή 22/7), δυο μελών του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, της Γενικής Γραμματέως Ε. Καρυδάκη και του Θ. Τσαλούχα, πρώην εργαζομένου – συνδικαλιστή και νυν Δημοτικού Συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης, γίνεται κατά παραγγελία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Σκοτινιώτη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΝΔ).
β) Παρά τα “SMS” και τις συνεδριάσεις – φάντασμα ” που γυροφέρνει η πρόεδρος του Συλλόγου στα τοπικά ΜΜΕ, γεγονός παραμένει ότι ανακοίνωση επίσημη, στήριξης του Συλλόγου στους διωκόμενους δεν υπάρχει, το οποίο έχει προκαλέσει την αρνητική εντύπωση, στην πλειοψηφία των Εργαζομένων στους Δήμους της Μαγνησίας, ακριβώς γιατί ο Σύλλογος δεν τοποθετήθηκε στις συγκεκριμένες συνδικαλιστικές διώξεις.
γ) Ας σταματήσουν να κρύβονται πίσω από την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία βγήκε μετά από πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ και όχι ως όφειλε, του συναδέλφου στον Δήμο Βόλου και μέλους του ΓΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γ. Μαγιάκου και πάντως την επόμενη της “συνεδρίασης – φάντασμα” που έγινε την Τρίτη 19/7, όπως επικαλείται η πρόεδρος Θ Στάχτου.

Ξεκαθαρίζουμε σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει κανένας “συνδικαλιστικός εμφύλιος”.

Αυτό που υπάρχει όμως είναι μια δικαστική – συνδικαλιστική δίωξη από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που οι συνοδοιπόροι τους στις γραμμές των εργαζομένων προσπαθούν, αγωνιωδώς, να αλλοιώσουν την σημασία και το περιεχόμενό της.

Καλούμε τους συναδέλφους να τους απομονώσουν, αυτούς και κάθε είδους εργοδοτικούς και δημαρχιακούς συνδικαλιστές και να δώσουν δυναμικά το παρόν στην στάση εργασίας από 8.00 το πρωί έως και τις 11.00 και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το πρωί στα δικαστήρια του Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει