Δράστες και θύμα της αιματηρής συμπλοκής στη Λάρισα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν οι πρωταγωνιστές του χθεσινού επεισοδίου με τις μολότοφ και τους πυροβολισμούς στο Μαυροβούνι της Λάρισας

Καταματωμένοι και με το αυτοκίνητό τους σαν… σουρωτήρι από τα σκάγια κινούνταν στην επαρχιακή οδό Λάρισας– Καρδίτσας οι δυο από τους τρεις πρωταγωνιστές του μακελειού με τις μολότοφ και τους πυροβολισμούς που αναστάτωσαν το Μαυροβούνι της Λάρισας! Έτσι, έπεσαν σαν… ώριμα φρούτα στα χέρια των αστυνομικών που τους αναζητούσαν.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις είδαν το αυτοκίνητο γεμάτο τρύπες από σκάγια και με σπασμένα το πίσω δεξί παράθυρο και το πίσω παρμπρίζ! Όταν το ακινητοποίησαν για έλεγχο, είδαν ότι ο 36χρονος οδηγός και ο 45χρονος επιβάτης ήταν τραυματισμένοι σε όλο τους το σώμα και κατάλαβαν πως ήταν αυτοί που είχαν επιτεθεί με μολότοφ και πυροβολισμούς στο σπίτι ενός 37χρονου, ο οποίος είχε απαντήσει στα πυρά τραυματίζοντάς τους!

Μάλιστα, ο 36χρονος οδηγός ήταν… τύφλα στο μεθύσι! Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα πλαστικό μπουκάλι απορρυπαντικού που περιείχε βενζίνη, δύο άδεια μπιτόνια και δύο κομμάτια υφάσματος. Οι δυο άνδρες παραδέχθηκαν ότι αυτοί είχαν επιτεθεί, αλλά ο 37χρονος τους πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές με την κυνηγετική του καραμπίνα!

Έξω από το σπίτι του θύματος βρέθηκαν υπολείμματα της μολότοφ και θραύσματα από τα τζάμια του αυτοκινήτου των δραστών. Κατασχέθηκαν, όμως, μία ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου μήκους 28,5 εκατοστών, ένας σουγιάς μήκους 23 εκατοστών, έξι κάλυκες πολεμικού φυσιγγίου και φυσιγγίου κυνηγετικού όπλου και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.

Γι’ αυτό οδηγήθηκε μαζί με τους δράστες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε διώξεις και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα εμπρησμού, παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, διακεκριμένες φθορές, ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Πηγή – Protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει