Δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις σε ανασφάλιστους με Διαβήτη Τύπου 2, στο Δήμο Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, σε συνεργασία με το Ιατρείο Αλληλεγγύης του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «QualityNet Foundation» υποστηρίζει και προωθεί το Κοινωνικό Πρόγραμμα «ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΜΟΥ», που υλοποιείται στο Δήμο Βόλου, έχει ισχύ μέχρι τα τέλη του 2014 και αφορά σε ανασφάλιστους πολίτες με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2.

Στην παρούσα, οικονομικά και κοινωνικά, δύσκολη συγκυρία που έχει αποκλείσει μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας από τις δομές και τις υπηρεσίας της πρωτοβάθμιας δημόσιας περίθαλψης, στόχος του προγράμματος «ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΜΟΥ» είναι η έμπρακτη υποστήριξη των ανασφάλιστων συμπολιτών μας και η συμβολή των κοινωνικών και ιδιωτικών φορέων στην προστασία της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, με την πρόληψη περαιτέρω μη αναστρέψιμων επιπλοκών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας και της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρίας και υλοποιείται από τον ΜΚΟ QuolityNet Foundation με τη συνεργασία του Ομίλου Εταιριών Υγείας Βιοϊατρική.

Αυτό που πρέπει να κάνεις ως ενδιαφερόμενος:

1. Να ενημερωθείς από το Ιατρείο Αλληλεγγύης: Ο γιατρός του Ιατρείου συνταγογραφεί τις απαραίτητες εξετάσεις για τον έλεγχό σου στο παραπεμπτικό του προγράμματος (Σκενδεράνης 11, τηλ: 2421020646)

2. Με το παραπεμπτικό αυτό επισκέπτεσαι το διαγνωστικό κέντρο

κ. Τσαμπαρλή-Λύκα Μαρία (Σπ. Σπυρίδη 50, τηλ.: 2421025925) και

πραγματοποιείς τις εξετάσεις σου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

3. Για την επίσκεψη δεν απαιτείται ραντεβού

4. Δεν έχεις παρά να παραλάβεις τις εξετάσεις σου, ώστε να τις εκτιμήσει ο γιατρός σου

Το πρόγραμμα έχει ισχύ μέχρι τα τέλη του 2014….ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΤΕ….!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει