Δύο τροχαία και μία πυρκαγιά τις τελευταίες ώρες στο Βόλο

Στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου μία γυναίκα και ένας άντρας

Δύο τροχαία ατυχήματα και μία πυρκαγιά, κινητοποίησαν την Κυριακή του Πάσχα τους άνδρες του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, το σοβαρότερο εξ’ αυτών σημειώθηκε λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα στην Πορταριά Πηλίου, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο εκ των τριών επιβαινόντων, μίας 74χρονης και ενός 72χρονου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Νωρίτερα, γύρω στις 7.35 το πρωί, κλήση για πυρκαγιά στην αυλή κατοικίας κινητοποίησε την Π.Υ., άνδρες της οποίας καταφθάνοντας στο σημείο διαπίστωσαν την καταστροφή δύο μοτοποδηλάτων και ενός ποδηλάτου, που ήταν σταθμευμένα εντός της αυλής, με το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. να αναλαμβάνει την έρευνα για την αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς σοβαρούς τραυματισμούς, σημειώθηκε και το Μ. Σάββατο, όταν Ι.Χ. με κατεύθυνση προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ κοντά στις Μικροθήβες, το οποίο οδηγούσε 34χρονος Γεωργιανός με συνοδηγό έναν 54χρονο Ελληνογεωργιανό, εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και προσέκρουσε στο στηθαίο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο συνοδηγός, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι ο οδηγός δεν κατείχε δίπλωμα οδήγησης, με αποτέλεσμα την σύλληψή του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει