ΕΕΚ: Συγκέντρωση-Πορεία την Παρασκευή 3 Ιούλη στη Ν.Ιωνία (Λ.Ειρήνης-γέφυρα Κραυσίδωνα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το ΕΕΚ συμμετέχει στην συγκέντρωση & πορεία και καλεί η Ανοικτή Συνέλευση Ενάντια σε όλα τα Μνημόνια καθώς τροϊκανοί, εντός κι εκτός της χώρας, εκβιάζουν ωμά το λαό μας να αυτοκτονήσει. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους εθνικιστές ΑΝΕΛ έχει ήδη βρεθεί σε ένα απόλυτο αδιέξοδο καθώς η διαπραγματευτική της γραμμή οδήγησε στο ΤΙΠΟΤΑ.

Την ίδια στιγμή η εργοδοσία δίνει υποχρεωτικές άδειες, προχωρά σε lockout, προκειμένου να εκβιάσει τους εργαζόμενους να συναινέσουν στα μνημόνια.

Στο δημοψήφισμα ενισχύουμε το ΟΧΙ που είναι ένα ΟΧΙ σε όλα τα μνημόνια, την ύφεση, την ανεργία και τη κοινωνική καταστροφή.

*****************************************************************************

Συγκέντρωση-Πορεία
Παρασκευή, 3 Ιούλη, 7μμ, Ν.Ιωνία (Λ.Ειρήνης-γέφυρα Κραυσίδωνα)

Στο δημοψήφισμα ψηφίζουμε OXI
ΟΧΙ στους ληστές ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ -ΟΧΙ στους ντόπιους συνεργάτες της τρόικας: ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ

Με την πιστωτική ασφυξία, τους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα οι διεθνείς τοκογλύφοι EE/EKT/ΔNT, με τα ντόπια όργανά τους στο εσωτερικό, τους τραπεζίτες των “συστημικών” τραπεζών, τα παπαγαλάκια των MME και τα πολιτικά τους ανδρείκελα σε NΔ, ΠAΣOK και θολό Ποτάμι οδηγούν τη χώρα στην κήρυξη άτακτης χρεοκοπίας και το λαό στην καταστροφή. Το κεφάλαιο έκλεισε τις τράπεζες και τώρα κλείνει εργοστάσια & επιχειρήσεις για να εξασφαλίσει ότι λαός θα αποδεχτεί τα μνημόνια.

Όλοι οι συμβιβασμοί με το κεφάλαιο μέσα κι έξω από την χώρα που έκανε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ -με τους δεξιούς εθνικιστές του Καμμένου, με την καραμανλική Δεξιά στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον ΣΕΒ, με τους λεγόμενους “θεσμούς” του ιμπεριαλισμού σε Ευρώπη και Αμερική- όχι μόνο απέτυχαν αλλά έκαναν ακόμα πιο επιθετικούς τους κεφαλαιοκράτες και τους μηχανισμούς της ΕΕ και του ΔΝΤ. Ακόμα και τώρα, το κυβερνητικό στρατόπεδο αναζητά μια λύση στο αδιέξοδο αντί να ληφθούν τώρα μέτρα κατά του κεφαλαίου για να πληρώσουν οι καπιταλιστές τη κρίση που δημιούργησαν αντί να πληρώνει τα σπασμένα ο λαός.

Το παιχνίδι τέλειωσε: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. TPAΠEZEΣ, ΣTPATHΓIKOI TOMEIΣ THΣ OIKONOMIAΣ ΣTA XEPIA TOY KOINΩNIKOY ΣYNOΛOY. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ! Εργατική κυβέρνηση – με εργατική εξουσία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει