Εκδήλωση του «Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία» για τη διαχείριση των υδάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η περιφερειακή παράταξη «Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η Κάρλα και το υδατικό ζήτημα στην Ανατολική Θεσσαλία», την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, στις 7 μ.μ., στο πρώην δημαρχείο Στεφανοβικείου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

Ηρώ Διώτη, υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Γιώργος Σταμπουλής, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας
Νικήτας Μυλόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με θέμα «Η διαχείριση των υδάτων και η σημασία της Κάρλας»
Μάρκος Βαξεβανόπουλος, υποψήφιος διδάκτορας Γεωλογίας, διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Βόλου με θέμα «Τα έργα της Κάρλας και η ποιότητα του νερού»
Θα γίνουν παρεμβάσεις από αρμόδιους φορείς και επιστήμονες καθώς και τοπικούς φορείς και θα ακολουθήσει συζήτηση.​

Περιοδείες

Σήμερα, Τρίτη 6/5/14, το πρωί, κλιμάκιο με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Γιάννη Αντωνιάδη, Γιάννη Κλείτσα , Ρίζο Πάντζιο, με επικεφαλής τον Γ. Σταμπουλή επισκέφθηκε το Βελεστίνο και παρουσίασαν τις προτάσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού σε επισκέψεις σε τοπικούς φορείς. Οπως επισήμαναν οι κάτοικοι της περιοχής, υπάρχει πρόβλημα με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, λόγω της έλλειψης σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επίσης, άλλο κλιμάκιο με τους υποψήφιους Μάκη Μπαλλή και Ναταλί Δοδότσιου, μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή Δήμητρα Μανώλη επισκέφθηκαν την κεντρική αγορά της Νέας Ιωνίας για διανομή προεκλογικού υλικού και συζήτησαν με τους καταστηματάρχες της περιοχής για τα προβλήματα της πόλης και για την καθίζηση της εμπορικής αγοράς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει