Εκλογές στο Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, με βάση το καταστατικό του, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, πραγματοποίησε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Σαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εκλογών μπορούμε να αναφέρουμε τον μεγάλο αριθμό των υποψηφίων (18 για το Διοικητικό Συμβούλιο και 7 για την Εξελεγκτική Επιτροπή), την ηλικία των συμμετεχόντων μελών, από 18 έως και 87 χρονών, την μεγάλη συμμετοχή (ψήφισαν 213 μέλη παρ’ όλη την αναπάντεχη νεροποντή με τις καταστροφές που έγιναν στην Αγχίαλο εκείνη την ημέρα) και τον αριθμό των νέων μελών που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία (53 νέα μέλη οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας).

Η ανταπόκριση και η όλο μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου μας, η καταξίωση του στη τοπική κοινωνία, η στήριξη σε κάθε πρωτοβουλία και κάθε δράση του τα προηγούμενα χρόνια, προσθέτει μεγαλύτερες ευθύνες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Απαιτούνται τώρα ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες, καλύτερη οργάνωση σε πολλούς τομείς, αξιοποίηση όσων έχουν ιδέες και διάθεση για προσφορά και απ’ ότι φαίνεται είναι πολλοί. Παραπέρα ενίσχυση των συνεργασιών με τους άλλους φορείς.

Αποτελέσματα Εκλογών

Untitled.png

Μετά από την παραίτηση του Βασίλη Ασδεράκη, για λόγους επαγγελματικού και συνδικαλιστικού φόρτου εργασίας, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Ελεγκτική Επιτροπή συγκροτήθηκαν ομόφωνα ως εξής

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΑΡΑΝΤΖΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΑΒΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΩΤΗ ΙΟΥΛΙΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΕΡΡΙΝΑΚΗ ΣΜΑΡΩ

ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΟΥΤΛΑ ΓΙΑΝΝΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΔΗΛ.: ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ελεγκτική Επιτροπή

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΟΛΕΒΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΤΟΠΗ – ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει