Εμπάθεια και εκδικητικότητα της Δημοτικής Αρχής Βόλου κατά των εργαζομένων

Κοινή επερώτηση Μουλά – Χαυτούρα, για τα παρουσιολόγια της Δημοτικής Αρχής Σκοτινιώτη

Προσάπτοντας εμπάθεια και εκδικητικότητα στην Δημοτική Αρχή Βόλου, υπό τον Παναγιώτη Σκοτινιώτη, για τα παρουσιολόγιά της, κατά των εργαζομένων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Μουλάς και Νικόλαος Χαυτούρας, την Τρίτη κατέθεσαν σχετική επερώτηση, η οποία έχει ως εξής:

Μουλάς Γεώργιος
Χαυτούρας Νικόλαος
Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Βόλου

Ημερ.: 29-1-2013

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Πληροφορηθήκαμε εχθές 28-1-2013 ότι η Δημοτική Αρχή Βόλου αναζητά με την συμπλήρωση παρουσιολογίων από τους εργαζόμενους να πληροφορηθεί ποιοι εξ αυτών εργάστηκαν και ποιοι απεργήσανε κατά τις κινητοποιήσεις Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2012.

Όφειλε η Δημοτική Αρχή να γνώριζε τούτο όπως οφείλει να το γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ειλικρινά, δεν γνωρίζομε αν υπάρχει σε όλο τον Δημόσιο Τομέα του Ελληνικού Κράτους τέτοιο προηγούμενο παράδειγμα, δηλαδή οι Υπηρεσίες και κυρίως οι πολιτικοί προϊστάμενοι να ψάχνουν παρουσίες των υπαλλήλων μετά από δύο μήνες!

Το γεγονός αυτό φανερώνει έμπρακτα την ανοργανωσιά και την διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου. Για το φαινόμενο τούτο δεν φταίει φυσικά ο Νόμος του Καλλικράτη που αποτελεί την μόνιμη δικαιολογία του κ. Σκοτινιώτη και των συν αυτώ. Αντίθετα, υποδηλώνει πέραν της ανικανότητας να διοικηθεί ο Δήμος, την εμπάθεια και την εκδικητικότητα της Δημοτικής Αρχής προς τους εργαζομένους.

Είναι δυνατόν να διοικηθεί ο Δήμος με τέτοια κατάσταση που διαμορφώνεται;

Επερωτάται η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος και οι υπεύθυνοι Αντιδήμαρχοι, για ποιούς λόγους δεν είχαν και δεν έχουν πλήρη και σαφή εικόνα των υπηρεσιών, ώστε να είναι εφικτό να λειτουργήσει σωστά ο Δήμος Βόλου.

Οι επερωτώντες

Γιώργος Μουλάς
Νίκος Χαυτούρας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει