Εξιχνίαση έκρηξης λόγω προσωπικών διαφορών στον Αλμυρό Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκε περίπτωση έκρηξης σε κύρια είσοδο οικίας αλλοδαπής, στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο αντρών, ηλικίας 79 και 55 ετών, για τα αδικήματα της έκρηξης και του εμπρησμού.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο 55χρονος τοποθέτησε στην κύρια είσοδο της οικίας 40χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας, μία φιάλη προπανίου, περιτυλιγμένη με ύφασμα εμποτισμένο με εύφλεκτο υλικό και αφού έθεσε πυρκαγιά, προκάλεσε έκρηξη. Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν η πρόκληση μικρής έκτασης υλικών ζημιών στην πόρτα της εισόδου.

Παράλληλα, προέκυψε ότι ο 79χρονος, λόγω προσωπικών διαφορών με την αλλοδαπή, παρότρυνε τον 55χρονο να προβεί στην παραπάνω πράξη, έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ επιπλέον τον προμήθευσε για τον σκοπό αυτό με τη φιάλη προπανίου.

Η σχηματιζόμενη σε βάρος των δύο ημεδαπών δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει