Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές στο Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών που διεπράχθησαν στο Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 38χρονος και ένας 28χρονος, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 38χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 58χρονης ημεδαπής στο Βόλο και αφαίρεσε ένα ρολόι και δύο επίχρυσα σκουλαρίκια, πλην όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε ο 28χρονος συνεργός του.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι λίγο νωρίτερα είχαν εισέλθει σε οπωροπωλείο, 62χρονης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στις νόμιμες δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει