Επίσκεψη Αχ. Μπέου στα ΚΑΠΗ Ν. Ιωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τα ΚΑΠΗ Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, 24 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, και συζήτησε με τους συμπολίτες μας, που κάνουν χρήση των υπηρεσιών που η σημαντική αυτή δημοτική δομή προσφέρει, για τα ζητήματα που τους απασχολούν και αναφέρονται στον τρόπο λειτουργίας των Κέντρων.

Όπως συμφωνήθηκε την επόμενη εβδομάδα αντιπροσωπεία των ΚΑΠΗ θα επισκεφθεί το Δήμαρχο στο γραφείο του για να του παραδώσει αναλυτικό κατάλογο με τα προβλήματα που στο μεταξύ θα έχουν καταγραφεί, για να αναζητηθούν οι προσφορότερες λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Το πρωί επίσης ο κ. Μπέος επισκέφθηκε τα γραφεία του Σωματείου Κινητικών Αναπήρων κα συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη του.

Συμφωνία με ΟΤΕ

Μια σημαντική έκπτωση της τάξης του 25% στα τιμολόγια του ΟΤΕ, που μεταφράζεται σε εξοικονόμηση 50.000 € ετησίως πέτυχε επί της υπάρχουσας σύμβασης η Δημοτική Αρχή του Βόλου, κατόπιν διαπραγματεύσεων.

Σημειώνεται ότι η έκπτωση αυτή αφορά μόνο το Δήμο Βόλου και το συνολικό ποσό θα αυξηθεί, αφού η έκπτωση πρόκειται σύντομα να ισχύσει και για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει