Επίσκεψη Μίκας Ιατρίδη στο Σκοπευτικό Όμιλο Βόλου

Μίκα Ιατρίδη προς διοίκηση του Σκοπευτικού Ομίλου Βόλου: «Συγχαρητήρια για την εκλογή σας, κάθε προσπάθεια που προωθεί την αλληλεγγύη είναι ζωτικής σημασίας για τον αθλητισμό και την κοινωνία»

Την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τη νέα διοίκηση του Σκοπευτικού Ομίλου Βόλου, η οποία αναδείχθηκε στις εκλογές της 15ης Φεβρουαρίου, είχε η βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη, κατά την επίσκεψη της στο Βόλο για τις προγραμματισμένες συναντήσεις που είχε με φορείς του τομέα ευθύνης της.

Στις συνομιλίες της με τον πρόεδρο, κ. Ιωάννη Στάμο και τον ταμία, κ. Αναστάσιο Μίλτο, η βουλευτής Δωδεκανήσου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Ομίλου, τον αριθμό των μελών του και τη συστηματική προσπάθεια που γίνεται για την προώθηση του αθλήματος της σκοποβολής.

Η Μίκα Ιατρίδη ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, τονίζοντας ότι κάθε τι που ενισχύει την αλληλεγγύη, τη συναδέλφωση και την προώθηση του φίλαθλου πνεύματος, ειδικά σε μια περίοδο που οι δανειστές προσπαθούν να μας χωρίσουν για να μας αποδυναμώσουν, είναι ζωτικής σημασίας για τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει