Επίσκεψη Πατσιαντά στα Άνω Λεχώνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πολίτες δεύτερης κατηγορίες, στο περιθώριο του ενδιαφέροντος της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Βόλου, αισθάνονται οι συνδημότισσες, οι συνδημότες και στα Άνω Λεχώνια, μια ακόμη Τοπική Κοινότητα που απουσιάζει από την καθημερινή ατζέντα της δημοτικής δραστηριότητας.

Ατέλειωτη η λίστα με τα προβλήματα που χρονίζουν σε μια περιοχή ξεχασμένη από το παλιό, το ντόπιο παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα που υποδύεται σήμερα το ανεξάρτητο, το ακομμάτιστο και αυτοπροσδιορίζεται ως δύναμη εγγύησης για σταθερότητα. «Τους αναγνωρίζουμε πράγματι σταθερότητα στην αδράνεια. Σταθερότητα στην πιστή εφαρμογή καταστροφικών πολιτικών», σχολίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς στη διάρκεια περιοδείας του στα Άνω Λεχώνια και ζήτησε από τους συγκεντρωθέντες να συγκρίνουν το success story της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής με την προγραμματική πρόταση της παράταξης «Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης».

«Αναρωτιέστε κι εσείς που είναι η Δημοτική Αρχή. Διερωτάστε αν έχετε ξεχαστεί στο Δήμο Αρτέμιδας ή σας θεωρούν την εσχατιά του Δήμου Βόλου στα όρια με το Ν. Πήλιο. Ούτε τελευταίοι είστε για εμάς, ούτε μακριά μας. Μας ξέρετε και σας ξέρουμε καλά γιατί μαζί βρισκόμαστε στους καθημερινούς αγώνες και τις διεκδικήσεις. Στις γειτονιές και στους εργασιακούς χώρους. Στους μεγάλους και μικρούς αγώνες.

Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Ούτε περιοριστήκαμε σε ένα προφυλαγμένο περιβάλλον. Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε την ελπίδα, το μήνυμα ανατροπής και νίκης στο Δήμο Βόλου στις 18 του Μάη», ανέφερε ο κ. Πατσιαντάς, επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων Συμβούλων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα της περιοχής όπως το υδροδοτικό και το αρδευτικό, τονίζοντας την ανάγκη αντικατάστασης του παλαιού δικτύου ύδρευσης (αμιαντοσωλήνες), τη διάθεση πηγαίου νερού στο δίκτυο αντί του χλωριωμένου αντλούμενου κ.α. ενώ επισήμανε την απουσία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής τόσο από την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, συντηρήσεων κ.α. όσο και από παρεμβάσεις και έργα που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής, θα προστάτευαν το περιβάλλον, θα ενίσχυαν την τοπική οικονομία.

«Οι μνημονιακές πολιτικές και η άμεση έκφραση τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο «Καλλικράτης», έχουν καταστρέψει τη ζωή των πολιτών και μόνο με την ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού, κεντρικά και τοπικά, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τον Βόλο που ονειρευόμαστε και να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας να ορθοποδήσουν, να ξαναποκτήσουν ελπίδα για ένα πιο ευοίωνο μέλλον. Η ψήφος είναι η δύναμή μας,’’ τόνισε ο κ. Πατσιαντάς, καλώντας τους πολίτες να συμβάλλουν στην επίτευξη της ανατροπής των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών στηρίζοντας στις εκλογές του Μαΐου το συνδυασμό των «Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει